Ето го джигита от днешната гонка по улиците на Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (7)
17:19 / 31.05.2023
826
От ОДМВР – Бургас разпространиха снимки на джигита, който си спретна поредната гонка с полицията в Бургас. Както Burgas24.bg съобщи 41-годишен криминално проявен бургазлия бе задържан за шофиране на нерегистриран автомобил и неподчинение на полицейско разпореждане в района на ул. "Индустриална" 38 днес.

Движейки се с л.а. “Опел Астра", без регистрационни табели, шофьорът не е спрял на подаден сигнал със СТОП-палка от служители на КПП - Пода и демонстративно увеличил скоростта си в посока Бургас. Последван е от полицаите и в района на ул. “Индустриална" е задържан.

Няколко дни по-рано джигитът е проверяван в Камено от служители на Второ РУ. Тогава е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици. Ето защо полицаите са взели шофьорската му книжка и са свалили регистрационните табели на автомобила,  който днес мъжът шофирал.

И днес бургазлията е отказал до бъде тестван. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Оправдаха Тошко Тодоров-Машора, който бе заплашен от 224 години з...
Вижте симптомите на FLiRT - новият вариант на COVID-19
Радев: Засилваме връзките си с българската общност в Косово
Кола гори в района на голям магазин в Търново
Горанов каза защо не е включен в листите на ГЕРБ за изборите
Бойко Борисов в Стара Загора: Положих всички усилия да не отидем ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).