Ето го изрода от бруталния хорър в Слънчев бряг! Бил любящ баща и съпруг!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:42 / 07.09.2018
2775
Извергът Николай Паскалев, гаврил се с три млади жени, бе докаран току-що в съда. Мъжът влезе ниско приведен до земята, скрил лицето си с качулка, предава репортер на Burgas24.bg.

Неговият адвокат заяви, че Николай бил любящ баща и съпруг, имал две деца за които се грижил с внимание и любов. Именно по тази причина неговата защита поиска мярката да се гледа при закрити врата.

43-годишният софиянец е обвинен в 11 тежки умишлени престъпления, сред които отвличане, грабежи и изнасилвания в района на Слънчев бряг. Три от тях са извършени на 22-и юни, 8-и юли и 30-и август. Жертвите са три жени – на 22, 34 и 25 години, занимаващи се с проституция.

Две от тях са завлечени в гориста местност и многократно изнасилвани, а третата е била завързвана със свински опашки и също насилвана. След гаврата, младата жена дори е карана да почиства къщата в село Приселци, където е била държана против волята си. Личните карти на жертвите са били снимани и момичетата са били заплашвани, че ако проговорят, ще им се случи нещо лошо.

Паскалев е бивш затворник, има редица присъди за грабежи и други престъпления. Има съучастник, който в момента се издирва от полицията.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
08.09.2018 Бруталният изнасилвач Николай пълзи като гол охлюв в съда! Темида го остави в ареста
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).