Ето как Джулиана Гани доказа, че е бременна и сгодена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:36 / 06.04.2022
612
Джулиана Гани откри любовта само няколко месеца след скандалната си раздяла с Илиян Найденов. В момента тя се радва на прегръдките на секси младок, който не е сред известните господа от шоубизнеса. Той обаче може да си позволи да глези Джулката, тъй като тя е влюбена до уши или поне така изглежда от публикациите й в социалните мрежи. Нещо повече - сторитата й от последните 24 часа подсказват, че двамата са решили да предприемат много важна стъпка, а именно да сключат брак, пише Woman.bg.

Джулиана подсказа за новината, като публикува на стори празна кутийка от годежен пръстен и поясни, че последователите й могат да очакват снимки на бижуто. Тя сподели и снимки на бебешки крачета с цитата: "Щастието не се купува, то се ражда" и е отбелязала новия си любим. Джулката не пропусна и да се обясни в любов на половинката си, като публикува кадър как двамата са се прегърнали в сладкарница във Велико Търново. В ръката й виждаме букет цветя, които били набрани лично от любимия й мъж. Към кадъра тя е написала: "Ти преобръщаш всичко! Моят ураган си!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).