Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето как българин разбра, че съпругата му проституира
Автор: Екип Varna24.bg 13:12 / 20.05.2020Коментари (5)2040
©
Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София, която се съгласи да разкаже историята си и най-вече как е оцеляла по време на епидемията от коронавирус. Нейният занаят е един от най-потърпевшите, защото се налага близък контакт с клиента, а работата не позволява една от най-важните мерки - дистанция от метър и половина - два.

Любителите на платената любов намалели още в началото на годината, когато в Европа се заговори за новия вирус. В началото на извънредното положение в България жриците спрели работа и прекарвали времето у дома. Затворените бардаци сринали бизнеса с женска плът. Липсата на туристи, неработещите хотели и заведения оставили хиляди проститутки без препитание. В трудната ситуация жриците разчитат само на редовни клиенти.

Голяма част от тях издържат семейства, а вкъщи ги чакат деца. От страх да не заразят близките си намалили клиентите си до 10-ина на ден. Компаньонките, които обслужват на адрес, излизат по-скъпи, но и рискът е по-голям. За час се плащат 150 лв., но цената може да се свали на място. Те винаги са придружавани от сводници, които чакат в колата пред жилището, за да получат парите в аванс.

Липсата на средства и натрупаните сметки обаче изкарват жрицата отново на първа линия на нежния фронт. Момичето разказва, че една сутрин в началото на април не е имало дори пари за хляб, с който да нахрани сина си. Тогава предложила на своя приятелка да наемат апартамент в София, за да приемат клиентите си там. Наели малко жилище в краен квартал и потърсили редовните си клиенти.

"На някои звъняхме, на други писахме есемеси. Трябваше да им съобщим, че вече работим и имаме терен", казва жрицата. Допълва, че са я търсили за посещение на адрес и мъже, поставени под карантина. Отказала от страх въпреки изкушението от големите суми. Липсата на клиенти принудила жриците да намалят наполовина цените. Стандартният секс паднал до 60 лв. Въпреки кризата и страха 28-годишната жена обслужвала около 10-ина мъже.

"Обикновено са млади момчета, наскоро минали под венчилото. Някои са бизнесмени, други обикновени работници. Но всички те си запазват час, когато са обедна почивка", разказа жената.

Споделя, че заради кризата сайтовете, в които се предлагат сексуални услуги, са пълни с млади момичета. "Обикновено са студентки, чиито родители са останали без работа и не могат да им изпращат пари. Чувала съм, че се рекламират и в инстаграм. Там обаче е опасно, дебнат всякакви фетишисти“, споделя 28-годишната жена.

Преди пандемията от коронавируса обслужвала основно чужденци. След затварянето на границите и хотелите клиентите почти изчезнали. Споделя, че знае добре английски, турски и немски. Туристите били най-често от Великобритания и Турция, а ласките стрували 80-100 евро в зависимост от желанията им.

Добре разработена схема между таксиметровите шофьори и проститутките продължава да действа в столицата, твърди тя. Момичетата имали уговорка с няколко столични шофьори да им намират чужденци, като в замяна им давали процент от заработените пари. Таксиджиите търсели мераклиите около летище "София" или в центъра на столицата. Обикновено това били групи от млади англичани, дошли в София, за да пият евтин алкохол и да се забавляват.

Качвайки ги в колата, бакшишите раздавали визитните си картички на бъдещите клиенти. Когато се обадели, ги откарвал в покоите на жриците. Бакшишът изчаквал да приключат сеанса и прибирал обратно доволния турист. От схемата се печелело добре. Таксиметровият шофьор прибирал по 50 лева за клиент, а преди кризата чуждестранните любители на платени ласки достигали до 7-8 човека на ден.

"Често съм обирала чужденци, когато са идвали пияни при мен“, разказа жената. Преди да започне да изпълнява служебните си ангажименти, сипвала по чаша твърд алкохол. Понякога пускала приспивателно в чашата на мъжа.

"Бързо се напиват и заспиват от хапчето. В комбинация с алкохол действа още по-силно. Тръгвала съм си от хотелска стая с 1000-2000 лв., без да съм правила нищо", сподели компаньонката.

"Избягвам да приемам българи, те често ме бият, заплашват и дори изнасилват. Случвало се и да не си плащат за по-извратените услуги", оплаква се тя.

Едва 14-годишна е изнасилена от по-възрастен мъж, който живеел близо до тях. По-късно се влюбва в насилника си и заминават заедно за Германия. Той работел като общ работник по строежи, но не за дълго. Парите не стигали, вноските за наема се трупали, сметките също. Тогава той я принудил да предлага тялото си.

В началото водил по 2-3 свои познати или работници от строежа, като ги таксувал по 50 евро. Справяла се добре и изкарвала добри пари, а клиентите се връщали отново. Сводникът пропилявал всичко в игрални зали и за алкохол.

Редовните скандали, побои и обиди от мъжа, когото издържала, накарали младата жена да си събере багажа и да се върне в България. В началото работила като сервитьорка в различни заведения в София, където се запознала с младо и симпатично момче. Скоро сключили брак, а след няколко месеца се появил и синът им. Липсата на пари я накарала да практикува отново най-древната професия.

Излъгала мъжа си, че работи като крупие в игрална зала, и поемала само нощни смени, за да може да гледа детето, пише "България Днес". Всъщност работела като сервитьорка в столичен стриптийз клуб, а след това и преспивала с клиенти за пари. Случвало се, когато я повикат на адрес, да я изнасилят и пребият и дори оберат. След последното си посещение до адрес си тръгнала с избит зъб. От страх не е подавала сигнал в полицията. Оттогава отказвала посещения по домовете.

Големите суми, с които се прибирала вкъщи, започнали да правят впечатление на мъжа й. За една нощ изкарвала около 300-400 лв. След поредната тлъста пачка, мъжът й я проследил и видял, че влиза в стриптийз бар. Последвал я, поръчал си уиски, а след минути видял жена си да излиза по бельо от тъмната стаичка с непознат.

Така разбрал, че жена му печели пари като проститутка. След дълга раздяла в момента отново живеят заедно. Надява се проституцията в България да не се легализира, защото много от момичетата не искат близките им да знаят с какво се занимават. "Синът ми е ученик. Не искам приятелите да му се присмиват заради мен", тъжно заключава тя.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ъъъъ,проститутка съм, защото няма пари, хахахаааа... Неее, просто е по-лесно да си отвориш краката, отколкото да работиш, каквото и да е.Има хора работят за пари, които таз е изкарала за нощ, и се оплаква, бухахаха, да огромно съжаление буди. рџ¤Ј
0
 
 
Това е толко тъпо , винаги има начин , но да си к***а ? Щото не можете друго ... мързели , работа има бол , но ви мързи или е "под нивото ви" . Лапай на сульо и пульо , децата ти ще научат що за .... "човек" си някой ден.
+1
 
 
"За една нощ изкарвала около 300-400 лв" "Тръгвала съм си от хотелска стая с 1000-2000 лв" "За час се плащат 150 лв" "намалили клиентите си до 10-ина на ден" ГЛЕДАЙ сега, намалили до 10 на ден, тоест 10 се води слаб ден.... и така, по 150 на час (да знам, някои клиенти се пускат за половинка, други за 2 часа, така че средно 1 клиент = 1 час), та смятаме: 10 х 150 = 1500 лв. на ден, дори да й взимат по-голямата част, остават едни 500 на ден, както е споменато: средно 300-400 на ден/нощ..... на месец колко идва, 10 бона? ........ баце в акции на БДЖ ли ги инвестира или какво ги правиш, че да не ти останат никакви, е сега 2 месеца НУЛА и вече са на червено. Лошо си планира бюджета. Няма виновни тук.
-3
 
 
И сега какво трябва ги съжаляваме тея утайки ли най гнусната сгам
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: