Ето как живее Васил Божков в Дубай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
14:18 / 14.11.2020
3765
Васил Божков показа условията, при които живее в Дубай. От седмица насам бизнесменът споделя в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм фотоси от своето ежедневие.

От снимките се вижда, че той съвсем не се укрива, а тъкмо обратното. Дните му са уплътнени със скъпи удоволствия, сред които вечери в елитни ресторанти, нощни разходки и офроуд в пустинята. На една от снимките пък се вижда и силуетът на красива жена, позираща зад гърба на застаналия до кичеста палма Божков.

Кадърът е направен по свечеряване и лицето на въпросната дама не си личи ясно. Може единствено да бъде различено, че носи рокля и косата ѝ е хваната на опашка. Самоличността ѝ обаче тъне в пълна мистерия. Със сигурност се знае, че тя не е нито официалната жена до Божков – бизнес дамата Елена Динева, която изкара 8 месеца в ареста и бе пусната срещу гаранция в края на октомври, нито пък Лилана, която също бе освободена от ареста с мярка подписка, тъй като нито една от двете няма право да пътува в чужбина.

На останалите снимки Божков позира с телефон в ръка ту насред библиотеката в лоби бара на сградата, която обитава в Дубай, ту в кабинета си, ту из пясъците на пустинята. В интервю пред Би Ти Ви Божков обяви, че живее под наем и има приятели от чужбина, които му помагат финансово. 

В свободното си време Черепа си вдига адреналина с екстремни изживявания. Той публикува и клип, на който кара офроуд джипка насред дубайската пустиня, екипиран с каска, но без предпазно облекло, а с характерната за него ленена бяла риза. Отново от кадрите в профила му се вижда, че му остава и време за пазаруване из бутиците в дубайските молове, тъй като на някои от фотосите позира с тениски от последните колекции на едни от най-скъпите модни марки. Една от тях е на дизайнера Филип Плейн, чието фирмено лого е именно изображението на череп. Точно затова неговите модели били задължително присъствие в гардероба на Божков, пише "Ретро".

Виж коментарите (6)

Още по темата (299):
23.04.2024 Божков с коментар за обвинението
23.04.2024 Над 250 свидетели са разпитани по обвинението за рекет, изнудване и корупция срещу Божков и останалите девет
23.04.2024 Божков и още деветима се изправят пред съда за изнудване, длъжностни и корупционни престъпления
03.04.2024 Обвиняват Васил Божков за няколко поръчки за убийства и изнасилване
01.04.2024 Божков: Никой не е виждал колекцията ми след като беше конфискувана 
01.04.2024 Васил Божков си връща част от колекцията на стойност 20 млн. лева
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).