Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето какво очаква всяка от зодиите през септември
Автор: Георги Кирилов 08:44 / 02.09.2020Коментари (0)896
©
Предлагаме ви месечен хороскоп за септември 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева, цитирана от Tialoto.bg.

Овен

Марс, вашата планета-управител след първата десетдневка на септември ще навлезе в ретроградно движение. Още няколко дни след това в ретроградност ще са шест планети едновременно, което е ясен и недвусмислен знак за тактиката, която трябва да следвате, а тя е да не бързате. Придържайте се към познатата и рутинна работа. Не се хвърляйте към нови проекти само от единия ентусиазъм без да сте ги обмислили в подробности. Направите ли го, ще станете заложници на собствените си грешки. По отношение на финансите е желателно да се ориентирате към разумни разходи. Трудно ще наваксате загубите, ако прекалите. Личният живот няма да ви изненада с нищо. Даже необвързаните ще предпочетат да запазят статуса си такъв, какъвто е.

Телец

Представителите на вашия знак са точно хората, които най`не обичат да бързат и през септември ще са много доволни, защото обстоятелствата няма ги принуждават да правят нещо, което не искат. Ще получат резултати от свършената до момента работа и то в материален еквивалент, а както се знае девизът на Телеца е "аз притежавам“, така че едва ли ще имат повод за оплакване. Безпредметно е да си поставяте амбициозни цели. Условията няма да са подходящи за реализацията им. Правете онова, което знаете и ще получите онова, което очаквате. Обмисляйте много внимателно предложенията за нова работа и не давайте съгласие, ако единствената екстра е по-високата заплата. Голяма част от останалите условия ще са неудовлетворителни. Новата любовна връзка, колкото и вълнуваща да ви изглежда ще е неустойчива и кратка. Помислете дали си заслужава да инвестирате емоции буквално в нищото.

Близнаци

Трудностите се преодоляват по-лесно, ако сте готови за тях и ги очаквате. Имайте си едно на ум и запазете спокойствие в критични моменти. Решенията, взети разумно и без излишни емоции в повечето случаи се оказват правилни. Заемете се първоначално с недовършените проекти, които се е наложило да прекратите по обективни причини и преценете дали е възможно да напреднете с тях. След това подредете останалите по важност. Вероятно ще настъпи някакво разместване в приоритетите. Търсете начин за получаване на равномерни, макар и не особено големи, но сигурни приходи, а не за "бързо забогатяване“. Личните отношения често ще стигат до висок градус на напрежение. Мислете как да "успокоите топката“, а не как да се "измъкнете невредими от битката“.

Рак

Бурните емоции обикновено са най-големият ви враг. Един от начините за овладяването им е да се натоварите с толкова много работа, че да не ви остава време да мислите за преживявания. Започнете месеца с "пълна програма“. Опитайте се да довършите изостаналото и да стартирате плавно новите проекти. Да комбинирате заниманията си така, че да не си пречат. Резултатите ще са видими, ще ви зарадват и ще омекотят впечатлението от неприятностите, които понякога са неизбежни. Не се ангажирайте с чужди грешки, за да не се натоварите с чужди отговорности. Използвайте допълнителните парични постъпления за пълно или частично изплащане на съществуващите задължения. Търсачите на нова любов трябва да знаят, че тя е съвсем близо около тях. Само трябва да се огледат и да я разпознаят.

Лъв

Новостите ще са свързани предимно с бизнеса, професионалните ви позиции и деловите взаимоотношения. Ще стабилизирате позициите и ще разширите влиянието си. Целенасочено се старайте да пресичате конфликтите с колегите още в самия им зародиш. Така ще си осигурите сътрудници вместо да ги превърнете във врагове. Няма да разполагате с подходящи условия за реализация на всичките си замисли. Отделете най-съществените и се занимавайте само с тях. Напредъкът, дори и минимален, ще е по-стимулиращ от "тъпкането“ на едно място. Финансовият ви статус ще е без промяна, ако се въздържате от "царствени“ прояви на щедрост. Не е желателно да участвате в благотворителни акции. Деловите отношения ще са доста плодотворни, за разлика от личните, които ще са по-скоро мрачни. Не лишавайте семейството от внимание, а ако все още нямате семейство не се опитвайте да оформите дългосрочни отношения през този месец.

Дева

Трудолюбието и високата работоспособност са най-силните ви козове, от които ще можете да се възползвате през този месец. Обстановката около вас ще е спокойна и ще предразполага към методична и последователна рутинна работа. Новите занимания, до колкото ги има, няма да са ваши. По-скоро ще са свързани с чужди проекти, за чието изпълнение ще се наложи да помагате. Направете го безусловно. Ще обогатите опита, ще повишите доверието към себе си и ще спечелите искрени привърженици. Доверете се на интуицията си, а не на чужди съвети при уреждане на финансови сделки. Не е препоръчително да взимате бързи кредити. Що се отнася до романтичните и любовни преживявания, спокойно можете да оставите инициативата в ръцете на партньора.

Везни

Още в самото начало на месеца ще получите информация, с която към момента не сте разполагали и това е забавило реализацията на някои ваши замисли. Неяснотите ще се избистрят и ще улеснят решенията ви за един сравнително дълъг период от време. Освен това, ще сте в състояние сами да определяте реда на работата си, отчитайки дребните, но важни детайли. В процеса на изпълнение на сложните задачи ще придобиете допълнителен и доста ценен опит. Въздържайте се от участие в дискусии когато мнението ви коренно се различава от това на околните. В материален план са възможни някои неприятности. Приемете ги философски. Няма да разполагате с прекалено много варианти за действие, но ще разполагате с достатъчно време за оформяне на решенията си. Личните отношения ще са в лек застой. Новите контакти ще са по-скоро формални, независимо какво впечатление ще придобиете в самото начало.

Скорпион

Съобразявайте се с обстоятелствата. Често ще се налага да променяте темпото на работа, но е по-добре, отколкото да си поставяте амбициозни цели и да се натъквате на пречки, които ви принуждават да се откажете от замислите си. Имайте пред вид, че за новите начинания ще ви трябват и нови знания, а понякога и нови навици. Част от времето ще трябва да използвате за целенасочена работа върху себе си. Помислете дали не е време да се откажете от някои изживели времето си правила и да ги адаптирате към актуалната обективна обстановка. Ще разполагате с подходящи условия за реализация на средно рискови финансови операции и ще постигнете сравнително добри резултати, ако "не тичате пред вятъра“, а напредвате крачка по крачка. Най-лошата услуга, която можете да си направите в личен план е да атакувате партньора си с безпричинна ревност. Ще навредите на отношенията си необратимо и ще се наложи дълго време да се справяте с последствията.

Стрелец

Сега е моментът да се освободите от онези елементи на миналото, които ви връщат назад, демотивира ви и ви пречат. Със сигурност ще сте по-заети от обикновено, а основното ви затруднение ще е да намерите баланс между професионалните и личните интереси. Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна, но на моменти ще ви липсва вдъхновение. Компенсирайте го със старание и оптимална организация. Ще ви е значително по-лесно да довършвате започнатото, отколкото да се заемете с нещо ново и непознато. Причината ще е нетипична за вас лека неувереност. С помощта на приятелите ще я преодолеете. Не се очакват сериозни проблеми при уреждане на въпроси от материален характер. Във ваш интерес е да ги обсъждате с близките си. Търсете баланс между любовта и кариерата, за да си спестите неприятности. Ще сте достатъчно привлекателни, за да си осигурите романтични емоции. Ще им се насладите пълноценно, ако отговорите с взаимност.

Козирог

Най-лесният начин да си осигурите напредък е да "бързате бавно“. Обмисляйте внимателно всяка подробност, не се опитвайте да изпреварвате събитията. Голяма част от новите занимания, с които имате намерение да се заемете ще са в причинно-следствена връзка с получени преди време резултати. Колкото те са по-точни, толкова работата ви ще е по-лесна. Колкото по-равномерен е ритъмът ви на работа, толкова по-стабилен ще е тонусът ви. Не влагайте прекалено много сили и енергия в чужди грижи и проблеми, освен ако те не са на много близки хора. За тях отделяйте толкова време, колкото е необходимо. Оформяйте финансовите си уговорки писмено и подробно, независимо дали са с частни лица, фирми или институции. Проявите на прекалено доверие през този месец може да навредят. Личните отношения ще са почти идилични, лишени от стресови моменти, ако разбира се, самите вие не провокирате с поведението си конфликт на интереси.

Водолей

Въздържайте се от резки и мащабни промени в която и да е житейска сфера. Успехите, към които се стремите в бизнеса или професионалната реализация ще получите след намеса на стар приятел или влиятелна личност. Мобилизирайте максимално потенциала си при участие в екипни дейности. Останалите членове на колектива ще забележат усилията ви и ще ги оценят по достойнство. Благодарение на това ще отстраните от пътя си хора, които се опитват да пречат на развитието и напредъка ви. Паричните постъпления ще дойдат след решаването на юридически казус, осъществяване на далечно пътуване или участие в широкомащабна публична инициатива. Не разгласявайте успехите си. Ще съхраните съществуващите романтични отношения само с искреност. Не отричайте грешките, но и не ги повтаряйте.

Риби

Събитията през този месец ще са своеобразна награда за положеното до момента старание. Ще можете да реализирате "втори сезон“ на дейности, които сте завършили и те са се оказали достатъчно вървежни и печеливши. Направете го обмислено, сдържано и без прекалени очаквания. Насладете се на малките победи, които обикновено са подготовка за големия скок. Промените може да са дребни, но ще са важни и с дълговременно отражение. Не се стеснявайте да търсите помощ, когато ви е необходимо. Ще можете да се реванширате за всяко направено добро. Ще привлечете към себе си нови хора, които ще ви впечатлят с хрумванията си. Финансовите ви постъпления ще дойдат от някаква научна, техническа или творческа новост, която сте предложили преди време, но ще получи одобрение едва сега. Прекалената служебна заетост често ще е повод за трудни лични разговори. И понеже няма начин да "носите две дини под една мишница“, постарайте се да използвате свободното време за пълноценен контакт с любимите хора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Кабинетът "Денков - Габриел"
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: