Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето какво ще ви се случи, ако на пияна глава нападнете таксиджия и полицаи в "Меден рудник"
Автор: Иван Сотиров 17:10 / 09.06.2021Коментари (1)2103
©
Помните ли историята на таксиметровия шофьор Радослав Танев, който бе нападнат от пиян клиент на Коледа през 2019-а в "Меден рудник"? Младият мъж бе заплашван със смърт и наричан мишок и плъх. Преди ден  нападателят му, който освен срещу него, изля гнева си и върху полицаи,   сключи споразумение с Районния съд в Бургас и успя да се измъкне с "пробация", научи Varna24.bg.

Припомняме, че грозният инцидент се случи на 26 декември през 2019. Пияният клиент (с инициали А.Г.Я.) започнал на крещи в таксито и да сипе заплахи към Танев. "Къв си ти, бе, мишок, плъх?!“, "Ся ще видиш какво ще ти се случи! Сега като слезем от колата, ще те счупя от бой! Ще те убия!“ са част от обидите, изстреляни към таксиметровия шофьор. След това  хванал по време на движение с дясната си ръка волана на таксиметровия автомобил и го завъртял рязко надясно, а с другата - дръпнал ръчната спирачка, при което автомобилът спрял. Пияният мъж облегнал гърба си на стъклото на предната дясна врата и с крака започнал да рита таксиджията. 

След спирането на таксито агресивният човек  излязъл, разкъсал блузата си и започнал да крещи: "Ей ся ще видиш какво ще ти се случи!“, "Ще те убия, ве, ей мишок!“, като се засилил заплашително към Радослав.

Побеснелият мъж не се спрял и при идването на полицията. Заплахи от рода на "Мишки, сега ще ви заритам! Ще ви смачкам! Вие сте жени в униформи, ще ви намеря и един по един ще ви пречукам!“, "Вие не знаете кой съм аз, ще съжалявате много“, били отправени и по адрес на униформените. Още повече – започнал да дърпа и бута полицейските служители, при опита им да му поставят белезници, опитвал се и да ги удари с глава. При вкарването му в полицейския автомобил, започнал да рита с крака по вътрешната страна на задна дясна врата, със зъби се опитвал да хване дръжката на задна дясна врата и да я отвори по-време на движение.

На вчерашно заседание Районният съд е определил "пробация" за агресивният мъж, която включва:   задължителна регистрация по настоящ адрес   за срок от 1 година, която да се изпълнява чрез явяване и подписване пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице с периодичност 2  пъти седмично; задължителни периодични срещи с пробационен служител   за срок от 1 година. Наложен му е и поправителен труд, който да се изпълнява по местоработата на подсъдимия и включва удръжки върху трудовото му възнаграждението в размер на 10 процента в полза на държавата, за 1 година.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не се разбра от кой етнос е бил нападателя, но се досещаме. Защото в Горна Оряховица един циганин измами по телефона шест жени и беше заловен и осуден на пробация за една година . още на вториия месец изчезна от Горна и се запилял "на специализация" в гнездото на телефоните измамници. Нито полицията го потърси, нито върна откраднатите пари на жените !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: