Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето кога отваря ски зона Пампорово, курортът въвежда нов вид карта
Автор: Екип Varna24.bg 16:14 / 02.12.2021Коментари (0)944
© БГНЕС
Ски зоната в Пампорово ще бъде налична от 18 декември при съблюдаване на строги противоепидемични ограничения. В случай че метеорологичните изисквания разрешават, някои писти могат да бъдат отворени и по-рано.

За старта на сезона Пампорово запазва миналогодишните цени на въжен превоз картите до 28 декември, като дневната въжен превоз картата остава на стойност 62 лв. Въвежда се нов тип полудневна въжен превоз карта за двете ски зони Пампорово и Мечи чал от 11:45 часа до 16:30 часа. С тази полудневна карта се усилва времето за каране по пистите в курорта с 45 минути.

През зимен сезон 2021/2022 в продажба влиза утринна полудневна карта за ски зона Мечи чал, годна от 08:45 до 12:30 часа.

За първи път в Пампорово екскурзиантите ще могат да закупуват авансово дистанционно въжен превоз карти, съоръжение и учебно заведение с отстъпка. Директната покупка на услуги през уеб магазина ще дава 3% отстъпка от стойността за въжен превоз карта, 8% отстъпка за ски и сноуборд уличище и 20% отстъпка за наем на съоръжение. 

Туристите ще могат да селектират и динамично пакетират ски услуги през дистанционно магазина на курорта съгласно желанията си, спестявайки време и средства.

Продължава стратегията за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и стари над 65 години, която дава по-атрактивна стойност за услугата.

Специални отстъпки от стойностите на ски услугите на каса ще има за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и клиенти на А1, предоставящи 8% отстъпки от стойностите на въжен превоз картите и ски услугите и специфична отстъпка за хотелско настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, съгласно изискванията на партньорските стратегии.

С цел обезпечаване на безопасна среда, Пампорово не престава плана за цифровизация на услугите в курорта като инвестира в спомагателни платформи за отдалечено обслужване в ски зоната и хотелските бази, вкарва нови модули за дистанционно покупки на ски услуги, усилва броя на безконтактните устройства в курорта и слага виртуален касиер за независима покупка на ски услуги на ски център 2.

Допълнителни pick-up станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти и ски пакети са сложени в централната част на курорта – в хотели Перелик и Орловец и пред най-новия ресторант Glamour Chalet. Чрез сканиране на QR шифър екскурзиантите ще могат да вземат въжен превоз картата си още в хотела. За да се облекчат скупчванията пред касите и да се спести време, препоръчваме презареждане на въжен превоз картите дистанционно.

Нова инвестиция за сезона е внедряването на спомагателен модул за предварителна резервация на ски или сноуборд преподавател и съоръжение. В дрешника на ски център Малина има подложен Self-Check-in деск, през който могат да се вършат поръчки на ски услуги посредством независимо чекиране.

На екскурзиантите могат непосредствено да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за дистанционно резервации през BookOnlineNow. 

За улеснение на гостите на двата хотела, този зимен сезон ще започна My menu-платформа за безконтактни поръчки на меню в ресторант, резервация за маса, поръчка в стаята от рум-сървиз меню или опазване на час за спа процедура.

И този сезон в ски зоната ще се съблюдават всички наредби и настоящи инструкции на здравните управляващи, избрани за зимните курорти, които включват съблюдаване на физическа отдалеченост, носене на защитни маски, покриващи носа и устата и напредване по коридори пред касите и лифтовете, за ограничение на скупчвания и превантивна отдалеченост. Зелени документи за качване на лифтовете няма да се изискват.

В помощ на екскурзиантите пред касите и лифтовете ще има чиновниците, които ще съблюдават за съблюдаване на реда и разпоредбите. Достъпът до дрешниците и ски учебните заведения също ще бъде регулиран съгласно избраните от Министерството на здравеопазването разпореждания за брой екскурзианти в група и отдалеченост. На видни места ще бъдат сложени дезинфектанти и указателни табели в помощ на екскурзиантите.

Хотелите и заведенията в курорта също ще работят съгласно противоепидемичните инструкции.



Още по темата: общо новини по темата: 375
28.10.2022 »
14.07.2022 »
01.07.2022 »
20.04.2022 »
20.04.2022 »
20.04.2022 »
предишна страница [ 1/63 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: