Ето кой е новият началник на ДНСК

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:05 / 09.08.2022
1746
Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) има нов началник. Това е арх. Деляна Панайотова. Тя е назначена със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков за изпълняващ длъжността, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие.

Деляна Панайотова е завършила Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 г. Има почти 20-годишен стаж в сферата на инвестиционното проектиране в строителството. Притежава и значителен опит в администрацията.

Работила е в Направление "Архитектура и градоустройство“ към Столична община. Била е главен архитект в община Хасково. Заемала е длъжността началник на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК, е посочено в съобщението.

Деляна Панайотова сменя на поста инж. Лиляна Петрова, която беше назначена от вицепремиера и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов в края на 2021 г. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).