Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
≈вродепутат: —рещу ўаба говор€т бивши агенти на ƒ— и наследници на престъпната парти€ Ѕ ѕ
јвтор: ≈кип Varna24.bg 17:23 / 02.05.2020 оментари (80)1432
© Ѕ√Ќ≈—
≈вродепутатът јлександър …орданов се изказа в социалните мрежи относно†решението на Ќационални€ оперативен щаб да спре с брифингите. ¬ сво€ текст той защитава хората от ўаба за т€хната всеотдайна работа и се "нахвърл€" срещу хората, които според него, не спр€ха да подлагат на критика решени€та на щаба. ¬ това число той†визира –умен –адев,  орнели€ Ќинова и —лави “рифонов.†

“ова е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все н€кога тр€бваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от ўаба б€ха подлагани всеки ден. “о не б€ха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подм€тани€, провокиране с лъжливи "мнени€ на зрители" и внушаване на посто€нно недоверие към работата на тези достойни мъже.

“ърпеливо, с неверо€тен стоицизъм, лекарите и учените от Ќќў многократно об€сн€ваха, об€сн€ваха, об€сн€ваха. —рещу т€х вал€ха все по-тъпи и тъпи въпроси. √убеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. —ега вече всичко е €сно.  ойто е разбрал е разбрал. Ќе би тр€бвало у нас да има дори един човек, който да не е на€сно с опасността от нови€ коронавирус, за чието лечение н€ма открито лекарство и ваксина.

Ќќў се отнас€ше с най-гол€мо уважение към българските граждани. —рещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отр€д от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагеди€, през ко€то преминава човечеството, политически дивиденти. ѕревърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампани€. ќреваха орталъка с безмисленото си лигавене. —ега вече си € имат ц€лата мангъри€. “€хна е.

—пасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. ќтблъснаха протегнатата за спасение ръка, клевет€ха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. ≈то - н€ма ги!

Ѕлагодар€ на ген. ћутафчийски и колегите му от Ќќў за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. —ега те ще продължат по-спокойно сво€та работа. »нформаци€та, ко€то имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. ѕразноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозици€, ще продължи.

Ѕ—ѕ, –адев, ћанолова, "ƒемократична Ѕългари€", —лавчо “рифонов - този сбириток е опозици€та днес. “ова е политическата пандеми€, ко€то се готви да избухне на следващите парламентарни избори. ¬ случа€ цитирам казаното от журналиста √еорги Ћюбенов в днешното издание на "ƒен€т с √еорги Ћюбенов" по ЅЌ“1.

ƒокато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в ≈вропа пандеми€та е факт, призовавам българските граждани да не подцен€ват опасността. “€ не е измислица, не е лъжа. “€ отнема живот. ќтвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

јко носейки маска можете да спасите човек - направете го! јко можете да помогнете на лекарите - сторето го! Ќе бъдете като –умен –адев,  орнели€ Ќинова или ћа€ ћанолова. ѕомнете, че —лави “рифонов е медиен манипулатор. Ќе забрав€йте, че срещу Ќќў и правителството пишат и говор€т от парти€та - наследник на престъпната организаци€ Ѕ ѕ, пишат и говор€т бивши агенти на ƒ—, н€кои от т€х маскирани като "десни демократи", пишат и говор€т журналисти - също бивши агенти на ƒ— или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ƒ—. —рещу отговорното поведение на Ќќў бе и "петата колона", дезинфоматорите, мразещите наши€ ≈вропейски съюз, поклонниците на агресорите от ћосква.

Ќека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. ћутафчийски, проф.  антарджиев, доц.  унчев, д-р ѕенчев и останалите членове на Ќационални€ щаб. “е доказаха, че са почтени и достойни граждани. »стински демократи, истински човеци и професионалисти. ѕожелавам им да бъдат здрави и да се паз€т от зли думи, от лоши очи.†ќще по темата: общо новини по темата: 3678
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
30.05.2020 »
предишна страница [ 1/613 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬Ќ”  Ќј ”Ѕ»≈÷ Ќј ћјЋ » ƒ≈÷ј ≈ƒЌќ » —Џўќ ƒЏ¬„»Ў “» » √Џ–Ќ≈Ќ— » —“≈ ‘”–Ќјƒ∆»…— » Ћќѕј“» Ќј”„» Ќ≈ўќ ѕќ ”ћЌќ
0
 
 
» със сигурност от ƒ—-то, иначе н€ма "постчета" и паричкирЯША
0
 
 
“ова недуразумение не му ли омръзна да предъвква едни и същи думи
0
 
 
Ќа то€ народ не тр€бва да му се казва нищо социалисти са прави като са скрили авари€та за „ернобил рЯШєрЯШєрЯШє
0
 
 
Ќапълно подкреп€м това изказване,без значение от кого е....защото съм на същото мнение !
0
 
 
“ааа дебела джука така и се нена€де!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
–емонт на бул. "Ћевски" за 75 млн. лв. слага край на проблема с трафик
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
јкци€ на прокуратурата в ћќ—¬
ѕрокуратура и ћ¬– вл€зоха в офисите на ¬асил Ѕожков
√рипна епидеми€ обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: