Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Феномен от Димитровград: Войната няма да засегне пряко България, но може да се окаже ключ към мира
Автор: Екип Varna24.bg 22:42 / 24.03.2022Коментари (0)1561
©
"Войната няма да засегне пряко България, няма да загубим територия или голяма част от населението си, но ще имаме големи трудности, най-вече в икономически план. България е важна и неочаквано може да се окаже ключ към мира, който е най-необходимото нещо в момента“, твърди природен феномен от Димитровград, пише "Телеграф".

Дарба

"Не съм магьосник или пророк, аз съм дете-индиго, което има дарбата да вижда в бъдещето, да говори с починали хора, да открива болести и душевни проблеми, които понякога се изплъзват дори на лекарите и психолозите. Хората като мен са изпратени от Господ на Земята с една-единствена мисия - да помагаме на хората!“, казва за себе си Бинчо Петров.

Той е известен с необикновените си дарби в цяла България, търсили са го за помощ повече от сто хиляди души в последните 13 години.

Дарбата си той получил след опасно премеждие, в което едва не загива още на 4-годишна възраст. На 12 юли 1990 г. той се прибирал с майка си от почивка на море и колата им катастрофирала малко преди Димитровград.

Ослепяване

По-късно близките му си спомнили, че две седмици преди катастрофата Бинчо попитал: "Какво ли е да си сляп с дясното око?“

След жестоката катастрофа той наистина ослепява точно с дясното око, а зрението му с лявото е силно затруднено и до днес. "Докато бях в безсъзнание, минах през лъч от светлина и застанах лице в лице с Иисус Христос и Света Богородица, застанала вляво до него. Връщай се долу, ти нямаш работа тук, ми каза Господ тогава“, твърди димитровградчанинът.

Сега Бинчо Петров е на 36 години и има 2 висши образования по туризъм. Но от 13 години не работи по специалността си, а приема хора, дошли при него за помощ.

Десет години след катастрофата Бинчо отишъл на гроба на прабаба си за помен. "Погледнах към небето и видях Иисус Христос в бяло наметало и синя лента. "Мир вам", каза, поклати глава и изчезна“, спомня си Петров.

Духове

Същата вечер на Бинчо се появили за пръв път духовете на починали непознати хора. Той се уплашил много, въпреки че духовете му се усмихвали и се опитвали да не го плашат.Но стресът бил голям и той три месеца спял на светната лампа от страх. Дарбата му се проявила като абитуриент, когато познал темата за матурата в димитровградското училище "Любен Каравелов“.

Видения

Две седмици преди изпита той точно цитирал заданието, което ще се падне на държавния изпит. После заминал да учи туризъм в Стара Загора. "Тогава започнах да гледам на мои състуденти, след това те пък водеха при мен техни познати, роднини и приятели. По онова време виденията ми се засилваха и бяха хаотични. Виждах миналото, духовете на починали, виждах и бъдещето“, продължава Бончо необичайния си разказ.

После продължил да учи в Стара Загора и Бургас, а дарбата му се проявявала все по-настойчиво. Висшите сили го насочили да се върне в Димитровград. "За хора с необичайни способности като моята е много важно да бъдат близо до родното си място. Така виденията стават по-ясни и точни“, убеден е той, макар и да не може да каже защо.

"Редовно ме питат за числа от тотото, за бъдещи резултати от мачове и други комарджийски интереси. Винаги съм отказвал и отказвам да правя такива предсказания, защото човек не бива да се облагодетелства и да гони материални цели. Дарбата ми е да помагам на хората и ако започна да злоупотребявам, ще разгневя висшите сили“, убеден е той.

Въпреки това е помагал на приятели, които са си блокирали телефоните или са забравили пин кода на банковите си карти. "Правя го само за много близки хора и не вземам пари за това. А и да се познават поредица от числа, изисква пределна концентрация. Не винаги се получава“, признава той.

Гордее се, че е спасил живота на млада жена, направила криминален аборт. "Част от плода й беше останал и започнал да трови организма й. Ходила на изследвания, но по неизвестни причини не разбрали за проблема. Изпратих я отново при лекар и в болницата успяха да й спасят живота. Лекарите са признали, че е ставало въпрос за часове да се стигне до най-лошото“, разказва Бинчо Петров.

От великите българи е имал контакти с духовете на Васил Левски и Иван Вазов. "Дяконът ми каза, че ако оживее, пак би дал живота си за България“, твърди Бинчо.

Славните ни деди били много разочаровани, че ние, техните потомци, сме станали зли, завистливи и отмъстителни. Според феномена от Димитровград духът на България е жена, млада и с измъчен вид.

"Говорили сме си. Тя страда за своите деца, иска гурбетчиите в чужбина да се приберат у дома. Всички трудности и лишения у нас ще бъдат победени, когато се обединим“, обяснява Бинчо.

Човекът-индиго видял Иисус Христос в бяло наметало и синя лента.

Контактът с убийци е труден и понякога болезнен

Най-трудно се контактува с хора, които са отнели човешки живот, независимо дали са живи или вече в отвъдното. Тяхната аура е замърсена, имат лоша карма и понякога при контакт с тях усещам напрежение и болка. Не винаги става въпрос за престъпници. Понякога това са жени, направили аборт, които го пазят в тайна. Но аз веднага ги прозирам.

Мирът може да тръгне от нашата страна

Войната ще продължи много по-дълго, отколкото предполагаха тези, които я причиниха. Възможно е освен Русия и Украйна да бъдат въвлечени и други страни, но България няма да е сред тях. Има голяма вероятност мирът да тръгне именно от България или българин да има ключова роля за решаването на конфликта. Преходът в родината ни ще се точи още, но българският футбол ще "живне“ след 2027 година, убеден е човекът-индиго.



Още по темата: общо новини по темата: 4521
01.04.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
09.03.2024 »
предишна страница [ 1/754 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: