Фенове на Апоел се бият с полицаи на "Орлов мост"

Автор: Цвети Христова
Коментари (5)
16:47 / 20.07.2022
1216
Фенове на Апоел (Никозия) предизвикаха безредици в центъра на София. Кипърците се изправят срещу Ботев (Пловдив) в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Васил Левски" в столицата.

Фенове на Апоел влязоха в схватка с полицията на "Орлов мост". Инцидентът започнал, когато кипърците започнали да замерят полицията с камъни. Те са били в едно от заведенията в Борисовата градина, разказа проф. Ефрем Ефремов, преподавател във Факултета по журналистика. До момента няма данни за арестувани.

"Репортерът проговори в мен. Запалянковци на Aпоел се бият с полицията на "Орлов мост", написа Ефремов в личния си профил във Фейсбук. 

Фенове на Ботев (Пловдив) пък изненадаха неприятно отбора на АПОЕЛ (Никозия) преди днешния мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Около 04:00 часа тази сутрин привърженици на "жълто-черните" пуснаха заря в близост до хотела, в който е отседнал кипърският тим, за да нарушат съня на футболистите преди важния сблъсък.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...
"Медицински надзор" извади комплексните оценки за МБАЛ "Мама и аз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).