Фънки: Ще изям и изпия хонорара от "Капките"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
15:35 / 02.03.2021
1843
"Аз съм лош имитатор, не бих се качил да се излагам на сцената. Да, мога да пея, пял съм и продължавам, но това нищо не значи. Шоуто не е предаване за певци. И ако Къци или който и да е не е добър, цап по тиквата и дотук си. Аз не съм като онези от журитата, дето са все деликатни, сакън да не ядосаш някой, дрън-дрън".

Това сподели най-забавният от риалити форматите у нас, Димитър Ковчев-Фънки, който всеки понеделник гледаме в "Като две капки вода".

Веселото шефче от рокерската фирма, както наричат китариста, обясни, че хонорарът му от предаването ще изпие и изяде във вид на диетична водка, уиски или ракия, защото в това пандемично време други приходи няма, пише "България днес", 

"Но то за всички е така. С моя съдружник Амебата замразихме фирмата си, а загубите ни са огромни. Иначе записахме с "Черно фередже" нов клип и това ми е в мозъка сега", смее се Фънки, който ходи с 20 лева на ден в джоба и не се смята за богат.



"Планувам си нови татуси. В момента имам пет и трябва да си оправя лявата ръка. Няма обаче да си правя цял ръкав. Противник съм на цветните татуси. Признавам само черно и бяло без шарени изгъзици. И до дни ще си ги направя!", споделя още китаристът.

Освен че всеки понеделник се забавлява с Хилда и Юлиан Вергов, Фънки очаква с нетърпение да се ваксинира майка му, за да му направи шкембе-чорба и двамата да се наприказват и напрегръщат.

"Но имам претенции, искам ваксината за майка ми да е на специална фирма, не всяка става", смее се музикантът и добавя, че напоследък най се забавлява с хората, които му се връзват на шегите.

"Като почна на майтап да лъжа и усетя, че човекът се поддава на глупостите ми, луд мога да го направя. Ама се сдържам да не правя циркове", смее се любимецът на публиката Фънки.


Виж коментарите (5)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Димитър Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политиче...
Без реклами на хазарт в медиите, изключение само за спортния тота...
Лена Бориславова проговори за фалшифицираните документи
В комисия: "Алтернативният данък" за гъбарите да отпадне, а нулев...
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
Казаха какво е състоянието на простреляното в главата 2-годишно д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).