Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фънки за Ласкин: Господ прибира хората, които му трябват там горе
Автор: Екип Varna24.bg 08:55 / 18.01.2019Коментари (0)2015
© Нова тв
Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата верни другари имали уговорка да сe съберат, за да изпратят заедно отминаващата 2018 година, но вместо да си чукнат наздравица, актьорът и промоутърът се разделиха завинаги. В последните дни на миналата година звездата от "Васко да Гама от село Рупча“ бе в изкуствена кома във ВМА, а цирозата му победи окончателно часове преди именния му ден. 

"Посещавах го в болницата. До последно се надявахме на донор. Мислехме, че ще прескочи трапа. Бяхме се разбрали да се видим към края на годината, но... Господ прибира хората, които му трябват горе. Предполагам, че сега в някой бар там горе с Чочо Попйорданов са си сипали по едно и си гледат кефа“, сподели покрусеният Фънки в интервю пред "Уикенд“. "За никого не е тайна, че Ласкин си докара цирозата заради алкохола. Преди няколко години дори в телевизионен ефир той призна "Аз съм алкохолик, боря се“, каза още Ковачев.

Според Фънки обаче, познавайки нрава на приятеля си, той просто си е направил майтап.  "Защото никога не се е държал като алкохолик, когато сме били заедно на маса. Не си спомням да сме имали някакви кой знае какви геройства, когато сме били заедно. Всичко е било в рамките на нормалното - събирали сме се семейно, говорили сме си, смели сме се… Пийнем малко ракийца, мезим, приказваме си… без простотии“, разказа още рокаджията.

Фънки се опитва с каквото може да помага на вдовицата на Ласкин Александра Сърчаджиева. Актрисата прояви изключителни сила и воля, и само дни след погребението на Иван се върна на сцената на Сатиричния театър. "Алекс се държи. Тази жена е направо герой. Откъде намира тази сила? Станала е направо 30 кила. Голямата дъщеря на Ванката, София, е много будно и готино дете. Нормално е да страда, все пак е загубила баща си. Аз никога няма да го забравя. Тази година в промоутърската ни фирма сме затрупани със задачи, но след загубата на Иван не ми се работи“, жали по загубения си приятел Фънки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: