Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гала втрещи зрителите с наедрял бюст
Автор: Екип Varna24.bg 10:09 / 12.09.2022Коментари (0)796
©
Със съмнително напращял бюст се завърна Гала в ефира на Нова тв. Водещата го подчерта с щедро деколте само ден след старта на новия тв сезон на предаването си "На кафе". Черната рокля, с която неостаряващата блондинка блесна в ефир във вторник, описваше извивките на тялото й, а в горната си част леки набори яко бяха пристегнали бюста й, към който имаше видимост и през малка цепка. Така че нямаше как изборът на тоалет да не провокира съмнения, че Гала е оползотворила кратката си почивка от месец с посещение в естетична клиника за корекция на гръдната обиколка.

В понеделник, когато бе старта на предаването "На кафе", пищният бюст на водещата не предизвика внимание. И нямаше как да е иначе, тъй като Гала бе облякла обемна рокля, почти като за Виенски бал, с огромна фльонга, спускаща се от дясното й рамо, която почти закриваше и без това затвореното й деколте. Затова пък с появата си с изрязаната черна рокля, от която бюстът й преливаше, водещата направо срази зрителите. Все пак до преди ваканцията си, Гала блестеше в "На кафе", облечена с ефирни, но все леко консервативни рокли, или пък затворени блузи и ризи, а понякога даже слагаше и сако. Толкова разголена, както във вторник, блондинката сигурно не се бе показвала от младините си в "На кафе", когато се е случвало да посреща зрителите и край басейн по бански, поприкрила се с шал на кръста.

И когато не е на екран, Гала не показва много от прелестите си, тъй като предпочита спортно елегантния стил. Най-смелото й решение е било да облече бял потник, без да сложи сутиен. Затова и клипчето с Гала по монокини, което любимият й Стефан пусна в социалните мрежи през 2019 г. от плаж на Малдивите, се превърна в сензация. Видеото предизвика доста вълнение, макар че остана часове в социалната мрежа, преди да бъде изтрито. Гала явно по-късно се бе решила на автоцензура, макар че не за първи път сваля дрехи и задръжки. В началото на 2008 г. водещата заголи бюст за корицата на мъжкото списание "Плейбой". Тогава определено бе скромен в сравнение с прилично обемния бюст, който Гала заголи през лятото на 2019 г. на Малдивите. И тогавашният му вид обаче бледнее пред пищността, която Гала демонстрира във вторник. Дори моделът на сутиен не изглежда решаващ, защото бюстът на водещата никога не е преливал така от деколте. Дали наистина се е осмелила да коригира размера на гърдите си, засега е мистерия, пише HotArena.

Не за първи път се допуска, че Гала е прибягвала до достиженията на естетичната хирургия. Самата не коментира въпроса, въпреки че за зрителите промяната й през годините и по-специално тази на бюста й изглежда очевидна. Периодично се появяват и коментари, че Гала, която навърши 55 години на 13 февруари, едва ли поддържа младежкия си вид само с масажи и с козметичните продукти на марката, която създаде преди известно време. Водещата обаче винаги е обяснявала свежия си вид тъкмо с вниманието, което отделя в ежедневната грижа за кожата си. Плюс пълноценна ваканция, явно как обясни при завръщането си в ефир. "Изглеждаш нещо подмладена", забеляза и рапърът Криско в първия ден на предаването "На кафе" този тв сезон. "Благодаря ти! Имах малко почивка", отвърна Гала с обичайната си широка усмивка.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: