Генерал Шивиков изригна заради гей брошурите: Как да наричаме педера**ите?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (27)
14:00 / 28.02.2019
3585
Ето какво написа генерал Димитър Шивиков в социалната мрежа Фейсбук: "Непрекъснато ще публикувам мнението и няма да ме спрете. Педерас..те, лесбийките и джендърите са такива. Как да ги наричаме? Цветята на България ли? Не ме блокирайте и къде виждате нарушаване на общоприетите норми за езика на омразата? Аз искам да живея в нормална държава, а не в държава с цензура. Долу ръцете от българските деца! Родители, това ли искате, някакви изменници и поддръжници на чужди интереси да объркват представите на децата ни за мъжа и жената и взаимоотношенията между тях? До кога ще търпим това скверно отношение към нас от самоопределилия се елит?

Ние не сме дебили, ние не сме жертвени агнета. В Словения депутат напусна парламента, защото направи експеримент, открадвайки сандвич, а ние ги търпим ли, търпим нашите антинародни представители. Незабавна оставка на двамата министри, допуснали гаврата с децата ни и уволнение на всички лица по веригата, разпространили пасквила за педера..ите, лесбийките, джендърите и всякакви подобни изчадия. Нашите деца са момчета и момичета.

Това вече минава всякакви граници на толерантност. Или излизаме на улицата да защитим правата си или изчезваме като народ. Да излезем по площадите на 16 март и да изчистим Отечеството от предателите! "Всичко се състои в нашите задружни сили.“ и "Дела трябват, а не думи.“ да изпълним заветите на Апостола и да си върнем Родината!"...

Виж коментарите (27)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).