Геро стана двоен заради тежка депресия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:02 / 07.06.2019
2616
Герасим Георгиев – Геро е изпаднал в тежка депресия след спирането на "Господари на ефира“ по Нова, където се изявяваше като водещ. Колоритният актьор не можел да се примири, че така се лишава от солиден хонорар, с който попълвал тънкия си откъм театрални приходи бюджет. 

Освен това срещал трудности да изплаща месечната вноска на джипа си "Пежо“ 3008, с който се сдоби неотдавна и чиято базова цена започва от 45 хиляди лева. Тогава в театралните среди се заговори, че Геро е постабилизирал финансовото си положение тъкмо благодарение на тлъстите хонорари от комедията "Полицаите от края на града“ и като водещ на "Господарите“. 

След спирането на шоуто Геро трябвало да се раздели и с плановете си да закупи нов дом в някой ВИП комплекс, тъй като семейството му продължава да обитава апартамент в кооперация на повече от 30 години, писа "Ретро“. 

В резултат на налегналите го финансови грижи Герои започнал да потушава стреса по най-лесния и вреден начин – като поглъщал все по-големи количества храна, в резултат на коетозаковал кантара на опасните за здравето 150 кила.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).