Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гешев от Чирпан: Никой не може да каже на прокуратурата какво да прави
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 17.02.2020Коментари (5)1313
© БГНЕС
Главният прокурор Иван Гешев обяви, че има резултати от спецакцията срещу битовата престъпност в Чирпан, на която той присъства лично. Той спомена, че подробностите ще бъдат оповестени по-късно.  

На въпрос дали Васил Божков е на свобода, той отговори: "Нямам официално информация дали Божков е задържан в ОАЕ. За нас изненадващо е, че е задържан. Няма практика да се задържат милиардери“  

"Това не влияе по никакъв начин на екстрадицията. Ще искаме да бъде върнат в България, за да бъде изправен пред съд като всички останали – Баневи, Арабаджиеви и т.н.“, каза още Иван Гешев. Има нови обвинения, включително по линия на културно-историческите ценности“, каза още той пред Нова телевизия.  

Относно критиките, отправени от президента към прокуратурата, Гешев посочи: "Гледам, че всички дават акъл - президентът Румев Радев дава акъл накъде да гледаме, премиерът Бойко Борисов - кой да размаже прокуратурата и кой да не размаже, разни бизнесменчета като Ковачки, политици - Нинова и Каракачанов и др."  

"Няма да допусна прокуратурата да бъде замесена в дребни политически игрички или бизнес игрички. Никой не може да каже на прокуратурата какво да прави“, категоричен беше Гешев.  

"Те вместо да си правят вятър на устата, да вземат да свършат това, за което са ги избрали българските граждани“, призова той.  "Знаем, че срещу нас се обединяват бизнесмени, политици и откровени крадци“, посочи главният прокурор.  

По отношение на разследването на приватизацията той обясни: "За нас по-важно е да има наказателна отговорност за хората, които откраднаха залъка от устата на българските граждани. Тези крадци да бъдат изправени пред съда и да ходят в затвора“, заяви той.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.02.2020 г.
+1
 
 
Само краварите могат да ти кажат какво да прави прокуратурата и какво не. Не напразно те викаха заедно с Цацара в САЩ на инструктаж. А..., и Б.Борисов както сам казваш,те съветва кой да размаже прокуратурата и кой да не размаже. От приказките и действията на Гешев излиза,че до сега Цацаратурата не е работила изобщо, а само е вдигала пушилка за рейтинга на ГЕРБ.
+5
 
 
Кои те назначи тебе! Дето те назначиха, те ти и нареждат. И кои сте осъдили, Цецо от Белград, Ветко, Божков, Банев, кой точно. Организиран лов на вещици. Ще си поиграем малко как ви гоним и ви хващаме, после съда ще ви пусне. Да симулираме малко, че видиш ли държавата се бори срещу престъпността. Ми всички маскари сте едни и същи. Мафията отдавна си е купила и държава и прокуратура и всичко. И си постила както си иска. Е дано от много лапане и на вас ви приседне все някога.....
на 17.02.2020 г.
+6
 
 
Как само е споменал всичките и се прави на бабаит.Колко циганина задържахте.Къде са Божков,Василев и кога ще има осъдени от Банови,Арабаджиеви.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: