Гласове от мрежата: Гей дружинките обърнаха резултата на "Евровизия"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:50 / 15.05.2017
1708
До последно българският представител Кристиан Костов бе на първо място сред резултатите на народа. За първи път обаче те не бяха оповестени публично, а зрителите видяха само вотът на държавите участнички в певческата надпревара. Това веднага породи версии в мрежата за гей заговор, довел до обрат на финалния ден от песенния конкурс "Евровизия". 

"Отново гей дружинките в Европа обърнаха конкурса", негодуваха потребителите в мрежата. Подобни коментари се появиха и на официалната страница на конкурса. Португалецът Салвадор Собрал, който спечели "Евровизия" тази година, освен че неофициално е спряган за човек с хомосексуална ориентация, е аутист, с лека форма на умствена изостаналост, който чакал да му трансплантират сърце.

"Значи, разбрахте ли сега? Догодина, ако не пратим някого в будна кома, ще сме най-големите балами!", избухна във Фейсбук журналистката Албена Вулева, която бе една от хилядите в мрежата, които изразиха мнение, че Собрал е спечелил "Евровизия" по милост.

Самият Кристиан също изрази леко съмнение, че победителят е заслужавал първото място. "Доста хора смятаха, че Салвадор ще спечели, но мисля, че най-доброто изпълнение беше нашето. Всички ми казваха, че съм победител и наистина поставих България в Топ 3", каза Крис, след като разбра, че остава на второ място. Малко разочарован, той е категоричен, че по всяка вероятност повече няма да участва в "Евровизия", защото му омръзнало да е вечно вторият.

Виж коментарите (1)

Още по темата (12):
18.01.2018 Голямо признание за Кристиан Костов (ВИДЕО)
16.05.2017 Скандален шегаджия призна защо си е показал задника на "Евровизия"
14.05.2017 Руснаците също доволни от Кристиан Костов, бил "тяхно момче"
14.05.2017 Посрещнаха Кристиан Костов като звезда! Той: Надявам се да се гордеете с
нас
14.05.2017 Кристиан пял на сцената на "Евровизия" с 39 градуса температура
14.05.2017 Невероятен успех: България се класира на 2-ро място в Евровизия 2017
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).