Глупаво решение на шофьор след леко ПТП на АМ "Тракия" завърши със смърт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:24 / 29.07.2023
829
Чуждестранен гражданин, пребиваващ в нашата страна, е починал при пътнотранспортно произшествие. Сигнал за случилото се е бил подаден около 23.30 часа в четвъртък, 27 юли в ОД МВР Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на институцията.

По първоначални данни пътният инцидент е станал в района на 71-ви километър на АМ "Тракия“ в платното по посока за Бургас. 76-годишен руски гражданин, пребиваващ в Пловдив, не спазил дистанция и се блъснал с лек автомобил "Киа“ в движещ се пред него "Мерцедес“, управляван от 38-годишен турски гражданин.

В резултат на сблъсъка били нанесени само материални щети по двете возила. След това обаче възрастният чужденец решил да премине пеша в съседното платно, където се озовал в скоростната лента.

Там бил блъснат от "Мазда“ с водач 33-годишен жител на Асеновград. Ударът се оказал фатален за пешеходеца и той е починал на място. Извършен е оглед от дежурна група на РУ-Септември, образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Посолството на САЩ в София с важно съобщение
Близо 57 000 ментета задържаха митничарите на двата моста между Б...
Ако получите такъв имейл от Инспекцията по труда, в никакъв случа...
КНСБ: Човек трябва да получава заплата от 1454 лв. нето, а за сем...
Не отваряйте и не отговаряйте на тези имейли, съветва експерт по ...
Да отидеш на протест, да ти блъснат колата и да се прибереш с пат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).