Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гнус ли ви е от тази практика по плажовете, или нямате нищо против?
Автор: Екип Varna24.bg 09:22 / 28.07.2022Коментари (63)7117
Човекът на Plovdiv24.bg по Южното Черноморие продължава да събира впечатления от плажовете и заведенията из морските ни курорти. Днес ще обърнем внимание на една практика, която и това лято се наблюдава, при това неособено рядко.

Става въпрос за домашните любимци и по-специално за кучетата. Почти на всички наши плажове могат да се видят туристи, които са завели кучето си на морето. Дотук, разбира се, няма нищо лошо.

Влизането им във водата обаче невинаги се харесва на всички. Затова сега ви питаме - гнус ли ви е, когато видите домашен любимец във водата, или това не ви прави лошо впечатление?

Споделете мнението си в коментарите под тази статия!



Още по темата: общо новини по темата: 859
14.08.2023 »
08.08.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
01.11.2022 »
предишна страница [ 1/144 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Домашни кучета по-чити от хората, и разбира се от бездомни... Не ми пречат и спроед меня няма нищо страшно, ако човек със своя любимци почива на плаж. Ако няма да оставлява екскрименти... Хора понякога мръванат доста много и за мен страшно, че моето куче ще получи травма и отравление.
+1
 
 
Който го е гнус да си купи един басейн и да си седи в къщи. За останалото си имаме баня и имунна система
на 30.07.2022 г.
+1
 
 
Кучетата са по чисти от жълтите цигани!
+1
 
 
За разлика от кучетата,хората по плажовете вършат физиологичните си нужди във водата през целия летен сезон по цялото Черноморие. По ме е гнус от такива хора и деца които са невазпитани къде и как трябва да се прави това. Що за дискриминация е това? Морето е за всяко едно живо същество на тази планета, която не е наша (визирам човека). В допълнение може да се каже, че всеки хотел, ресторант, кръчма и какво ли още не, замърсява ежегодно с фекални води както морето така и реките превръщайки в септична яма цялото ни море. А най-гнусното нещо е, че като пътуваш от Бургас до най-южната точка на нашето море, вонята на тези фекални води в толкова потресаваща, че едва ли къпането на домашния любимец е по гнусно от това.
Сподели какво ново....
на 30.07.2022 г.
0
 
 
Нямам куче и въобще някви наклонности като кучкарите, ама тва да ти пречи куче в морето, тряа си баси долния тип.
+1
 
 
Хората с**ат вътре и п**аят, едно куче било гнусно. Затова на море, или след него, повечето хора са с разстройства и вирусни инфекции! Ама иначе гнусно било, че кучето плувало и се разхлаждало, за лайна може, за кучета не може. Умни твари!
+1
 
 
Преди 2 години бяхме на Приморско, когато една пуйка тръгвайки си мина с плъха си на канап покрай нас. Точно когато беше до хавлията ми това добиче реши, че трябва да пикае и вдигна копито, а пуйката се спря да го чака и даже не си направи труда да го дръпне по в страни. След като отлетя на максималното разстояние дадено му от канапа пуйката се облещи и взе да се опитва да ми съставя изречения, но бързо се изнесе с ход на сърдит носорог след като се изправих да и обясня защо и сритах добитъка. Та не ме гнус от тях във водата, а на пясъка.
-3
 
 
Да гнусно е и е опасно за здравето както когато човек се изходи в морето така и куче.Обичам животните,но мисля че чак да пускате във водата при деца и възрастни не е нормално .И веднага искам да кажа на собсвениците на кучета да те са мили към стопанина,но ако реагират зле към непознат от страх и да кажем го ухапят,тогава? Май не разсъждават с главата си тези които водят домашният си любимец!А и някой го каза в другите държави е позволено да си пуснеш кучето,но и имаш отговорност след това да събереш лайното след него иначе идва полиция!
+1
 
 
Нямам против! Защото ние сме свине и вчера пред мен някакъв див селяндур изми на бебето зад*ика и памперса с ръка от маТряла на бебето в морето пред очите на всички хора.Падна ми чийнето направо ??
+2
 
 
Ами като сме започнали хайде да извадим и рибите,щото те акат в морето(че и любов правят там). Та да може височайшия хорски задник да се намести спокойно в морската вода.Ние сме излишните от този съвършен иначе свят!Щото така наречената "кафява акула" не е от кучетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: