Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гнусно! Педофилът зъботехник снимал блудствата!
Автор: Цвети Тончева 11:06 / 25.03.2021Коментари (0)1564
55-годишният зъботехник Георги Колев, обвинен в  блудство с малолетни, напълно признава вината си и фактите и поиска делото срещу него да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, без да бъдат разпитвани свидетели, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Съдията Иван Бонев обяви, че делото ще се гледа незабавно, тъй като не се налага събирането на доказателства. Адвокатите и прокурора поискаха заседанието да бъде при закрити врата заради изнасянето на факти от интимния живот на жертвите. Съдията прие и тези искания.

Георги Колев бе доведен в съда с охрана, тъй като се намира в следствения арест. При снемането на самоличността му стана ясно, че той е от София, но е работил в Пловдив, както и че е семеен.

В залата за разпоредителното заседание дойдоха и една от жертвите Виктория, заедно със своята майка – Мария, които първи са подали сигнала срещу Георги Колев. Те останаха само за първата част на заседанието и поискаха да напуснат залата преди началото на същинския процес.

Другите две момичета не се явиха в съда. Днес всичките три жертви бяха конституирани като граждански ищци и частни обвинители и поискаха обезщетения за нанесените им вреди по всяко едно от обвиненията, предявено към зъботехника Георги Колев, ведно със законовите лихви.

Очаква се в 11.30 часа съдът да произнесе присъдата. Георги Колев бе задържан през месец май миналата година. Малолетната жертва разказала за преживяното на своята майка, а тя подала сигнал за извършеното посегателство. Полицията бързо установи извършителя и го задържа.

По време на разследването стана ясно, че 9-годишното момиче не е първата му жертва. Колев е заснел своите действия. Иззети са видеозаписи, които доказват, че зъботехникът е блудствал с още две деца на възраст между 9 и 16 години.

Той привличал жертвите, като им разказвал за своята работа, предлагал им сладки изделия, след което под формата на игра ги карал да задоволят нагона му.

Зъботехникът педофил е направил пълни самопризнания още при проведените предварителни разпити. Той опита да излезе от ареста на няколко пъти, но неуспешно.



Още по темата: общо новини по темата: 3
25.03.2021 »
10.03.2021 »
28.01.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: