Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Големи и неочаквани приходи за една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:56 / 10.11.2020Коментари (0)1039
©
Дневен хороскоп за вторник, 10.11, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

От сутринта се  подгответе за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма и ще ескалират през следващия месец, преди празниците. Бъдете търпеливи и въздържани. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява. Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка в този ден, за да избегнете проблемите, които вече съществуват, но са още в зародиш. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Ако се налага да подписвате финансови документи при възможност го отложете за следващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори. Чувствате се неразбрани. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат брака ви или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Преди да ги проведете се вгледайте в себе си и преценете какво точно очаквате и искате от бъдещето си.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте добри резултати в професионално отношение, които не са изненада, въпреки че колегите ви отказват да приемат факта. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК

Не допускайте да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си за да не ядосате някого, дори и ако е на ръководна позиция. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби. Очертават се проблеми в личните ви отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху вашите близки. те са свикнали да ви помагат, но не заслужават негативното ви отношение когато изобщо не са наясно какво се случва около вас.

ЛЪВ 

Денят е благоприятен за начинания. Направете инвестициите, които сте уговорили. Жънете успехи, ако не сте прибързани. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. През деня сте напрегнати и често ядосани на ваши досадни близки. Не се карайте с половинката си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си. 

ДЕВА

Не проявявайте сервилност при делови разговори с ваши колеги или началници. Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка. 

 

ВЕЗНИ

Не бъдете прекалено доверчиви. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени  финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното. Личните ви отношения са нестабилни в този ден. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, защото на вашия партньор му омръзва да ви прощава. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последните дни. 

СКОРПИОН

Днес сте готови за нови служебни постижение, но въпреки че са отзвук на вашите лични амбиции, постигате целта си с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не си струва да спорите и да се карате. Със спокоен тон обяснете, че трябва да изберат коледни подаръци или покупки днес без да имат потребност.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Забравете емоционалните си изблици, ако някой търси вашето съчувствие. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор, продължили с години, вече изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, които ви дължи. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, особено ако сте ги засегнали заради невъзможност да надмогнете егото си. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи, които гарантират началото на новите ви проекти. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. По-добре, ако не е належащо оставате тази задача за след празниците в края на годината.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не раздавайте документи подписани от вас, без да сте ги прочели отново. Днес се очертава да изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път, със съзнанието на партньора ви че няма да е за последен. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да изневерявате и ще ви лишат от сексуални мигове.

РИБИ

Не рискувайте в опит да поставите началото на нови задачи, дори и планирани, за да избегнете финансови загуби. Денят ви носи добри приходи, които, без да го осъзнавате сте в състояние да инвестирате в губещи сделки и чужди проекти заради ласкателствата на колегите ви и податливост на влияние в нечия полза. Ваши необмислени действия в почивни яден, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно и агресивно, а половинката ви трудно ще ви прости това поведение.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: