Голям пожар край Ханска шатра! Пътят Бургас – Варна е затворен!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
19:09 / 08.08.2022
949
Пътят Бургас – Варна е затворен заради голям пожар, възникнал край Ханска шатра, съобщиха за Burga24.bg от полицията. Съобщение за инцидента е подаден в 13: 50 часа. Запалили са се сухи треви  в широколистна гора.

Към мястото са се отправили 2 противопожарни автомобила с 4 огнеборци. Малко по-късно е извикано подкрепление от още 3 пожарни -1 от Поморие и 2 от Бургас. Към тях са се включили служители от Държавно ловно стопанство,  както и петима доброволци от Свети Влас.

С цел достигане на пожара и за бързо маневриране на противопожарните автомобили се е наложило затваряне на пътната отсечка край Ханска шатра. Това е довело до огромно задръстване в двете посоки на пътя Бургас- Варна. Към момента гасителните дейности затруднени  предвид пресечения терен, буйния порив на вятъра и високите температури.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).