Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Голям удар по егото на Николета Лозанова!
Автор: Екип Varna24.bg 16:19 / 20.01.2020Коментари (2)2617
©
Голям удар по егото на Николета Лозанова! Тя вече не съблазнява! Да се смеем или да плачем!? Половинката на Ники Михайлов не е секссимвол номер едно на България. Бившата водеща на "Папараци" не грабна приз в нито една категория, въпреки че бе сред номинираните на ежегодните награди "Секссимвол на годината". 

Според журито и гласувалите Ни Ло не е онова сексапилно маце, което грабваше де що има еротична награда. Щом разбира, че се е сгромолясала от сексапилния Олимп, Лозанова дори не се появи на събитието, което гъмжеше от хайлайф персони. В изобилие бяха плеймейтките и миските. Сред гостите бе и новата Мис България Радинела Чушева.

Николета е обидена, че отново не е начело в някоя от класациите за сексапил. Лозанова бе номинирана само в една категория – секси майка. Лозанова е бясна и реже организаторите, щом разбира, че за нея няма да има статуетка. Въпреки че е в списъка с ВИП гости, Лозанова решава да си спести появяването на светското събитие.

Голямата награда грабна Марешка Бардем. Плеймейтката грабна приза "Секссимвол на годината". Изкусителката пребори моделката Диляна Попова и журиращата в "България търси талант" Славена Вътова.

"Много се радвам, че започвам годината по толкова позитивен начин и с награда", каза Марешка за "България Днес". Миньончето наскоро претърпя сериозна катастрофа по магистрала "Тракия". Тя вече е в топформа и няма никакви следи от злополуката. Точно преди началото на събитието се появи "ученикът" на Николета – Мирон, с когото двамата се появиха на екран миналата седмица. Главният сценарист на "Фермата" е част от социален проект в "Папараци". Под зоркото око на учителката си Лозанова Мирон трябва да се трансформира в света на ВИП-овете. 

Интелектуалецът вече е сменил външия си вид. Той е изрусен и носи лъскави и маркови дрехи. Дама на Мирон по време на наградите бе плеймейтката Нора Недкова. Плеймейтката и ученикът на Лозанова друснаха телца под звуците на мазен гьобек.

Певицата Мария пак разби конкуренцията. Миньончето за пореден път показа, че Галена и Преслава не могат да й стъпят на малкия пръст по женска съблазнителност. Отварачката грабна приза за секссимвол в категория "Попфолк". Певицата не успя да вземе наградата си, тъй като бе на участие в нощен клуб.

Участниците от "Фермата" обраха половината статуетки. Оказа се, че любимците ни от малкия екран са много обичани от всички, а освен това и адски... секси.

В категория "Риалити секссимвол" наградата спечели Елизабет от "Фермата". Тя пребори своята колежка от риалитито Красимира и Бояна Генова от "Игри на волята". Бети вече се готви за сватба. Чаровната брюнетка се сгоди веднага след като напусна формата. Щастливото събитие ще бъде след няколко месеца, а Елизабет е поканила всички най-близки от шоуто за най-важния й ден.

Изненадващо за всички Паулина и Красимир от "Фермата" се окичиха с наградата за най-секси звездна двойка. Залюбилите се в риалитито имаха сериозна конкуренция в лицето на Алекс и Дани Петканови, както и Криско и половинката му Цвети.

Сами е секссимвол при мъжете. Мачото, който може да плени всяка жена, се появи на светското събитие с очарователната си приятелка и близкия му приятел Митко Калайджиев, с когато се сближиха във "Фермата".

Над 700 лева бяха събрани по време на благотворителен търг, който се проведе преди награждаването. Събраните пари ще отидат за храна в приюта на отец Иван в Нови хан. На аукциона се предлагаха картини, чанти, бижута и други неща. Най-дейни в търга бяха участниците от "Фермата". Паулина се сдоби с няколко артикула, сред които огромна мечка и супер скъпа бутилка водка. С марковия алкохол тя почерпи.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Повечко свирчици е трябвало да направи и щеше пак да стане но уви!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: