Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Голяма любов за Везните и семейни скандали при Близнаците
Автор: Пламена Николова 10:20 / 09.04.2021Коментари (0)925
©
Любовен хороскоп за 9 април :

Овен

Овните напоследък се чувстват отегчени от своята половинка. Някои от представителите на зодиака имат сериозни здравословни проблеми, които успяват да рефлектират върху емоциите им. Те имат вътрешни страхове и повече от всякога се нуждаят от подкрепа и разбирателство, от страна на любимия човек.

Телец

За Телците петък ще е един доста спокоен ден. Те ще имат възможност да обърнат внимание на своята половинка и на децата в семейството си. Планират уикендът да бъде незабравим и да посетят нови места. Възможно е именно днес да чуят думи, които скоро не са били изричани на глас.

Близнаци

Близнаците днес е твърде вероятно да навлязат в конфликт с половинката си. Между тях има едно напрежение, което с времето все повече успява да се засили. Те са подготвени за разговор, който трябва на всяка цена да се проведе. Имат съмнения в чувствата на любимия и искат да разберат дали това е плод на тяхното въображение.

Рак

За Раците последният работен ден от седмицата ще бъде сравнително спокоен. Вечерта е възможно да срещнат неодобрение на по-възрастен член от семейството си. Те имат сериозни планове, свързани с любовта, но все още се страхуват да направят по-сериозна крачка.

Лъв

Лъвовете са твърдо решение да преминат към по-следващото стъпало на любовта. Днес обаче желанията им ще бъдат стопирани от разочарование, в следствие от постъпка на любимия човек. Много е вероятно именно днес да похарчат една не малка сума пари, свързана с романтична изненада.

Дева

За Девите днешният ден се очертава да бъде емоционален и запомнящ се. Те ще се опитат да изрекат на глас всичко онова, което е в съзнанието им. Не са сигурни дали обаче човекът отсреща е на същата вълна като тях.

Везни

Много вероятно е представителите на зодията днес да срещнат голямата си любов. Необвързаните ще имат желание да флиртуват и да се забавляват. Онези, които вече си имат половинки, ще се чувстват отегчени от тях. Напоследък нещата са малко изострени в семействата и това кара Везните да бъдат сдържани и да не се разкриват пред половинките си.

Скорпион

За Скорпионите в любовта всичко ще изглежда наред. Те няма да имат нужда от повече внимание, защото получават онова, от което се нуждаят. Петък отново ще бъде хармоничен и лишен от спорове и напрежение. Ще се чувстват отлично в компанията на семейството и любимия човек.

Стрелец

Стрелците ще преминат през известни затруднения, свързани с любовта. Ще им се наложи да докажат чувствата си пред своята половинка и това няма да е никак лесно за представителите на зодиака. Много е вероятно именно днес да загубят стимул и да се разочароват от своя партньор.

Козирог

Днешният ден ще бъде изненадващо романтичен за представителите на зодията. Те ще получат подарък екскурзия и това ще подпали пламъчето на любовта. Изведнъж усмивките ще им се върнат на лицето и ще изпитат истинско вълнение. Възможно е днес да проявят ревност към половинката си.

Източник: actualno.com









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Евроизбори 2024
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: