Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Грацията Симона Пейчева се омъжи тайно
Автор: Екип Varna24.bg 11:31 / 30.06.2022Коментари (0)4227
Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването "Неделни нюанси" Симона Пейчева има нова любов. Избраникът й Петко Петков е собственик на мощна компания, която от 20 години се занимава със строителство и инсталации производство на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения. 

Фирмата е строила бизнес сгради и новия хотел "Хилтън Гардън Ин" на летището, както и няколко постройки във Франция и Германия. Любимият й Петко наистина има завидни финансови възможности и задоволява всички прищевки на любимата си.

Постоянно я води по луксозни почивки, а на някои от снимките от пътешествията им дори се забелязва брачна халка на безимения му пръст. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, но категорично отказва да коментира дали вече не е омъжена за новия си приятел. 

В стари свои интервюта бившата грация признава, че дори да облече бяла рокля, то ще е тайно и без излишна показност. Любопитното е, че дипломираният инженер Петко е имал друго семейство, преди да се събере със Симона, но дали тв водещата стои зад раздялата с жена му, злите езици мълчат. Последните семейни снимки на Петко с бившата му съпруга и дъщеря им са от 2018 година и оттогава той е пускал само свои фотоси от фитнес залата с инструктора си. 

Трансформацията му във визията преди и сега е забележителна, защото на по-старите си кадри бизнесменът като почти всеки средностатистически българин има коремче, а сега пъчи мускули и се хвали с плочки на корема. Най-вероятно Петко е влязъл в залата заради новата си любов, която дори и след края на активната си спортна кариера се радва на перфектна форма. 

Любимият й се разбира прекрасно и с 12-годишния й син Алексей, който тренира футбол от малък. Тя дълго време се опитвала да го откаже от ритането с топка, но след като разбрала, че това не е просто прищявка, която ще мине, се оставила на неговите желания.

Към днешна дата за момчето футболът е всичко, а той от малък се представя повече от феноменално на терена. А майка му дори му подарила мач на живо в Испания, тъй като бил луд фен на Меси. Той е от връзката й с бившата й половинка Горан Петров, с когото се разделят само година след раждането на детето. Двамата са в отлични отношения и успели да запазят добрия тон след раздялата си.

"Може би не бяхме подходящи един за друг, но за сина ми няма по-добър баща от него. Осъзнах, че нещата между нас не са като в началото, че на мен ми липсва нещо. A аз, когато много искам нещо, гo правя, боря се за него и не се замислям за цената, която трябва да платя, за да успея да го имам", коментира шампионката. 

Според злите езици обаче тя се разделя с Горан заради Драго Владов, който тогава е програмен директор на несъществуващата вече телевизия ВВТ, където тя води предаването "Така го правят жените". Двамата се влюбват един в друг именно в телевизията, но връзката им не издържа дълго, пише "Галерия“.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: