Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Грандиозен секс скандал с общински съветник взриви Югозапада!
Автор: Екип Varna24.bg 16:26 / 18.11.2016Коментари (0)1606
©
Грандиозен сексскандал буквално взриви ОбС Гърмен. Случката е от последната сесия, когато пред всички съветници и селски кметове е прочетена декларация, в която публично са огласени и заклеймени сексуални задявки на съветника Али Господев от Горно Дряново, избран от движение "Алтернатива за Гърмен", спрямо председателката на ОбС Екатерина Татанова, пише struma.bg.

Полицията в Гоце Делчев вече работи по депозирана жалба от Татанова, в която се настоява незабавно да бъде ограничен достъпът на общинския съветник Али Господев до кабинета й. Пред "Струма" председателят на ОбС - Гърмен Татанова потвърди, че е депозирала в полицията жалба срещу общинския съветник Али Господев, и обясни, че я посетил в кабинета й на 11 ноември и се държал аморално, като през цялото време не е отронил и дума по служебни въпроси, а й е правил само директни неприлични предложения.

"Единственото, което съм поискала в жалбата си до полицейските органи, е на съветника Али Господев от Горно Дряново да му бъде ограничен достъпът до моя кабинет и Общинската администрация, и, естествено, съм солидарна с останалите колеги от ОбС за неговото незабавно отзоване. Такива хора е невъзможно да работят като общински съветници, защото трябва да са еталон за подражание пред обществото. Аз лично вече се страхувам за сигурността си. Работното време ми е различно от това на администрацията и често оставам сама в сградата", заяви Татанова.

Внесената в ОбС докладна ще бъде предоставена за разглеждане и предложение за решение в етичната комисия на Общинския съвет, както и на областния управител Бисер Михайлов.

От бруталното поведение на Господев са вдигнали ръце и мнозинството от служителите на администрацията в Гърмен. В дните, в които не е на работа в "Язовири и каскади", им се натрапвал с присъствието си, за да решава личните си въпроси, коментираха служители. Поведението му бе осветлено чрез цитираната декларация от групата съветници от ПП ГЕРБ, от която е и председателят на ОбС Екатерина Татанова.

"Тя е майка на три момиченца и жена с изключително висок морал и авторитет в обществените среди в община Гърмен. Всички буквално изтръпнахме от изнесената информация за неморалното и нагло поведение на общинския съветник Али Господев, което е недопустимо, и ако в него е останало поне малко достойнство, би трябвало сам да си подаде оставката. Омерзени сме всички. Ние като жени заставаме плътно до шефката на ОбС и настояваме за незабавното отзоваване на А. Господев от Общинския съвет", е мнението на жените кметове и кметски наместници в община Гърмен. Такива са настроенията и сред мнозинството съветници.

"Според мен това е постановка, но ако се докаже, че действително Господев е правил неприлични сексуални предложения както на председателката на ОбС, така и на други служителки от администрацията, аз ще съм първият, който ще поискам оставката му и ще я подкрепим заедно с колегите от групата", заяви пред "Струма" общинският съветник Рифат Ходжа. Сред съветниците не е тайна, че Али Господев е мераклия за поста председател на ОбС.

"В никакъв случай подобен акт не може да се омаловажава с твърдение, че е постановка. Ние всички сме жени и добре знаем, че нито една жена няма да заложи авторитета си на карта с такива твърдения, още повече морален човек като Екатерина Татанова. Чест й прави, че доби такава смелост, за да бъдат пресечени мераците на Господев и на други като него", контрираха Рифат Ходжа жените кметове от община Гърмен.

Репортер на "Струма" потърси за коментар и самия Господев. Служебният му телефон вчера бе при съпругата му на отговорно пазене. Явно тя имаше картбланш да отговаря на повикванията, защото няколко пъти разговаряхме с нея в опит да попаднем на съпруга й. Жената разбра от нас за жалбата срещу съпруга й, от кого и защо е подадена, но ни репликира с въпроса: 

"Аз какво да направя, питайте си него!". След като отказа да даде номера на личния му телефон, Господева се съгласи, че е редно и той да коментира оплакванията на Татанова. И обеща мъжът й да позвъни веднага, щом се прибере. До редакционното приключване на броя това не се случи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: