Грандиозен секс скандал с общински съветник взриви Югозапада!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:26 / 18.11.2016
1630
Грандиозен сексскандал буквално взриви ОбС Гърмен. Случката е от последната сесия, когато пред всички съветници и селски кметове е прочетена декларация, в която публично са огласени и заклеймени сексуални задявки на съветника Али Господев от Горно Дряново, избран от движение "Алтернатива за Гърмен", спрямо председателката на ОбС Екатерина Татанова, пише struma.bg.

Полицията в Гоце Делчев вече работи по депозирана жалба от Татанова, в която се настоява незабавно да бъде ограничен достъпът на общинския съветник Али Господев до кабинета й. Пред "Струма" председателят на ОбС - Гърмен Татанова потвърди, че е депозирала в полицията жалба срещу общинския съветник Али Господев, и обясни, че я посетил в кабинета й на 11 ноември и се държал аморално, като през цялото време не е отронил и дума по служебни въпроси, а й е правил само директни неприлични предложения.

"Единственото, което съм поискала в жалбата си до полицейските органи, е на съветника Али Господев от Горно Дряново да му бъде ограничен достъпът до моя кабинет и Общинската администрация, и, естествено, съм солидарна с останалите колеги от ОбС за неговото незабавно отзоване. Такива хора е невъзможно да работят като общински съветници, защото трябва да са еталон за подражание пред обществото. Аз лично вече се страхувам за сигурността си. Работното време ми е различно от това на администрацията и често оставам сама в сградата", заяви Татанова.

Внесената в ОбС докладна ще бъде предоставена за разглеждане и предложение за решение в етичната комисия на Общинския съвет, както и на областния управител Бисер Михайлов.

От бруталното поведение на Господев са вдигнали ръце и мнозинството от служителите на администрацията в Гърмен. В дните, в които не е на работа в "Язовири и каскади", им се натрапвал с присъствието си, за да решава личните си въпроси, коментираха служители. Поведението му бе осветлено чрез цитираната декларация от групата съветници от ПП ГЕРБ, от която е и председателят на ОбС Екатерина Татанова.

"Тя е майка на три момиченца и жена с изключително висок морал и авторитет в обществените среди в община Гърмен. Всички буквално изтръпнахме от изнесената информация за неморалното и нагло поведение на общинския съветник Али Господев, което е недопустимо, и ако в него е останало поне малко достойнство, би трябвало сам да си подаде оставката. Омерзени сме всички. Ние като жени заставаме плътно до шефката на ОбС и настояваме за незабавното отзоваване на А. Господев от Общинския съвет", е мнението на жените кметове и кметски наместници в община Гърмен. Такива са настроенията и сред мнозинството съветници.

"Според мен това е постановка, но ако се докаже, че действително Господев е правил неприлични сексуални предложения както на председателката на ОбС, така и на други служителки от администрацията, аз ще съм първият, който ще поискам оставката му и ще я подкрепим заедно с колегите от групата", заяви пред "Струма" общинският съветник Рифат Ходжа. Сред съветниците не е тайна, че Али Господев е мераклия за поста председател на ОбС.

"В никакъв случай подобен акт не може да се омаловажава с твърдение, че е постановка. Ние всички сме жени и добре знаем, че нито една жена няма да заложи авторитета си на карта с такива твърдения, още повече морален човек като Екатерина Татанова. Чест й прави, че доби такава смелост, за да бъдат пресечени мераците на Господев и на други като него", контрираха Рифат Ходжа жените кметове от община Гърмен.

Репортер на "Струма" потърси за коментар и самия Господев. Служебният му телефон вчера бе при съпругата му на отговорно пазене. Явно тя имаше картбланш да отговаря на повикванията, защото няколко пъти разговаряхме с нея в опит да попаднем на съпруга й. Жената разбра от нас за жалбата срещу съпруга й, от кого и защо е подадена, но ни репликира с въпроса: 

"Аз какво да направя, питайте си него!". След като отказа да даде номера на личния му телефон, Господева се съгласи, че е редно и той да коментира оплакванията на Татанова. И обеща мъжът й да позвъни веднага, щом се прибере. До редакционното приключване на броя това не се случи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).