Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Грозни сцени на паркинг на "Кауфланд"! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни!
Автор: Екип Varna24.bg 17:13 / 07.12.2018Коментари (16)4658
© Google
Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели болката си: "Здравейте, пиша Ви, защото мисля, че личният ми проблем заслужава гласност. За втори път през последния месец на паркинга на "Кауфланд" на бул. "Пещерско шосе" паркирам на място за майки с колички, обозначено с рисунка на настилката и вертикален знак и за втори път мъж без деца или детско столче в колата настоява да му направя място, като се изразява вербално и с клаксона на колата си.

Първият път господинът беше настоятелен и даже успя да паркира между моята и съседната кола, но след като му обясних, че това е място за майки с детски колички и нарочно е оставено по-широко за наше удобство при сваляне и качване на децата и количките, се извини с това, че не е от града и се премести. Днешната случка беше по-различна. Господинът от днес, въпреки че му показах знаците и бебето си, продължи да настоява, да му направя място, като ме обиждаше.

Настигна ме пред входа на магазина и продължи да настоява, че е трябвало да му освободя място и на въпроса ми къде му е детската количка той настоя да му покажа инвалиден стикер, като спомена и полицията. След като настоях да повикаме полиция, той набързо се скри в магазина. Всичко това пред погледите на 20-на човека, които явно решиха, че се справям със ситуацията и никой не реагира по никакъв начин.

Информирах младежа от гише "Информация" на магазина за повтарящият се проблем, но той със съжаление ме информира, че охраната следи за реда само вътре в магазина. Призивът ми към обществеността е: Уважаеми съграждани, моля, отърсете се от апатията си към подобен род несправедливости. С тази си пълна незаинтересованост подхранвате наглостта и усещането за безнаказаност на подобни хулигани.

Все пак редно ли е няколко човека да гледат как мъж без деца се разправя с жена с две (на 11 и на 1 г.) за място за паркиране, на което е нарисувана фигура с бебешка количка, без никой да реагира по какъвто и да е начин? В "жалбата" си до Вашата медия изобщо не коментирам хората, които паркират на такива места, без да имат право на това".



Още по темата: общо новини по темата: 30
25.10.2023 »
24.10.2023 »
24.10.2023 »
26.06.2023 »
20.02.2023 »
20.02.2023 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То да е Р У К да му го набиеш, ама акъл няма как. Градът се напълни с всякакви примати от РА, Х, СМ и други.
0
 
 
Идиота си е идиот.В автомобила,в магазина,на улицата.Много време съм шофьор,не съм пример за изрядност,но да се караш на жена с дете е недопусттимо.Освен ако не си идиот.А по празниците е лудница.От години го наблюдавам.Народа полудя и смята свободията за свободаа.
+1
 
 
За какъв инвалиден стикер става дума, нали уж сте били на място за родители с малки деца?
0
 
 
Много хора напускат селото, но селото тях никога не ги напуска...
на 07.12.2018 г.
+7
 
 
Няма как да очаквате някой да скочи срещу това което самия той прави или подкрепя!!!! Да това е жалката картинка в БГ!!!
+4
 
 
Ми, всичко най-лошо мога да му пожелая на господина, ей така, от все сърце. Да се дървиш на жена за паркомясто, завършен малоумник. Такъв ако стои пред мен и има нужда от помощ, просто ще си взема пуканки и ще го гледам как гасне и ще е един прекрасен спомен.
+11
 
 
Г-жо, благодарете се и почерпете, че сте се разминали само с разправия, а не са скочили и да Ви бият Това е по често срещания вариант Аз имах по-грозен инцидент, но на паркинга на Кауфланд в жк " Тракия" Бях паркирала на инвалидно място, но УЧЕБНА кола беше спряла точно зад мен перпендикулярно, така че да не мога да тръгна. Трябваше да изчакам около 30 минути и когато се появи водачът,инструктор, беше придружен и от курсистът! Чудесата настанаха, когато го попитах на това ли обучават курсистите Само многото хора ме спаси от здрав кютек посред обед. По -гнусно беше, че през цялото време на около 15м. имаше полицейска кола с 3!!! униформени, които наблюдаваха първо притеснението ми, а после и скандала с нескрито задоволство Не знам какво точно ги веселеше в цялата ситуация, но като се обърнах към тях и ги попитах от кое районно са , единият от тях ми отговори ,че съм тръгнала на пазар за неприятости, другият се намеси -" че като съм ПРОСТА " да чакам, колата била отворена и със спуснат прозорец и съм можела да я избутам сама , а не да търся конфликти! Е, това е! Дори тези , на които им се плаща от нашите пари и вечно искат още и още и им се дава! ? , се гаврят, какво остава за останалите Някакви торуци жалки, комплексари и простаци, които като няма къде си представят ,че са нещо по пътищата и паркингите Но от полицията и съда , особено в Пловдив не очаквайте помощ. Ще си загубите времето и ще се почувствате омърсена и омерзена
0
 
 
Госпожо, за съжаление, НИКОГА няма да се отърсим от обзелата ни апатия, простотия, селяндурски прояви и прости тарамбуки. Никога! Съвременният Ганьо е станал още по-проста, арогантна, неграмотна и алчна кифла! Да, мъжка кифла в повечето случаи, но все пак кифла! Паркинга там е достатъчно голям, за да може въпросния госсин да спре на спокойствие и на широко. Но не, той иска да е до вратата на магазина.. И прочие и прочие.. Ако седнем да броим всички, които спират на инвалидни места или на местата за електромобили пред Метро.. няма да ни стигне деня
+10
 
 
Така е , да хората са станали ужастни. Преди месец ми се наложи да оставя колата на сервиз и нямах друг транспорт. Тогава 2 дни използвах градския и маршрутки (не се бях качвал от едно 10 години поне). И естествено се натъкнах на случка..... при качването ми в рейса, една стара жена с патерици ме помоли да и помогна за багажа. Качих и го ии седнахме един срещу друг на единичните седалки и жената си обегна патериците, като едната се опря в прозореца.... И от там, като се почнаха псувни и обиди от страна на шофьора (видимо здрав мъж на 45-50 години 100-120 килограма ) стана и започна да крещи, че рейса не бил за САКАТИ..... това съответно ме вбеси супер много и му направих забележка да се осъзнае и да си гледа работата, тоест да си кара рейса. Опита се да ме блафира, че щял да ме свали и му казха да се опита...ее не успя. Тогава преди да слезна аз на спирката, за която бях една жена се приближи до мен и ми каза, че много се радва, че съм изразил гражданската си позиция, и че ако се е стигнело до нещо повече щяла да се застъпи. И тогава ми стана едно такова много гадно, как едва ли не някой ако търси справедливост е герой. Но за жалост от толкова пълен рейс, само аз се опълчих на шофьора.
0
 
 
"какво се правиш на интересен" "ще правя каквото си искам" "ти ли ще ми кажеш" "да не си от КАТ" "аре бегай бе" ... какво ли не съм чувал по мой адрес ако тръгна да наливам акъл в куха селска тиква Да не говорим че има такива които се правят на ударени и гледат в друга посока!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: