Грозните сцени в Пловдив: Бизнесмен поискал от Митко 200 лева за изгубен чадър!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:39 / 25.02.2022
1210
Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Ивайло Дадански, на 46 г., за това, че на 27.05.2021 г. в Пловдив, по хулигански подбуди е причинил на Митко лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на носа, причинила болка без разстройство на здравето – престъпление по чл. 131, ал. 1, т.12 пр.1, вр. чл. 130 ал. 2 от Наказателния кодекс.

На 27.05.2021 г. около 20,20 ч. Митко вървял сам по ул. "Христо Дюкмеджиев“ в квартал "Капана“ в Пловдив. Той продавал чорапи. Част от тях носил в чанта, а няколко пакета в ръцете си. На същата улица пред едно от кафенетата се намирал Ивайло Дадански. Когато видял продавача, той му препречил пътя. Попитал го защо не му е върнал чадър, който му бил дал преди време. Митко отвърнал, че го бил забравил в заведение, отишъл да го търси, но не го открил. 

Ивайло Дадански се ядосал. Той поискал от Митко да му плати 200 лева за изгубения чадър. Продавачът на чорапи отговорил, че няма възможност да даде толкова пари. Когато чул това, Ивайло Дадански започнал да крещи и рязко издърпал пакетите с чорапи от ръцете на Митко. Той ги ритнал с крак във въздуха, разпилявайки стоката по улицата. Наоколо имало много хора, но въпреки това обвиняемият продължил с невъздържаните си и арогантни действия. Той отново изритал пакетите, които попаднали под маси на съседни заведения.

За да демонстрира превъзходство, Ивайло Дадански нанесъл и силен удар с предната част на главата си в лицето на Митко. Пострадалият направил няколко крачки назад. Обвиняемият отново се насочил към продавача на чорапи с цел да продължи физическата саморазправа, но бил възпрян от двама мъже, които се намирали наблизо. 

Установено е, че Митко почувствал силна болка в областта на носа и в резултат на удара е получил лека телесна повреда. Веднага след това Ивайло Дадански напуснал мястото на инцидента. Действията му били възприети от множество граждани, които станали очевидци на случилото. Те останали силно възмутени и потресени от непредизвиканите хулигански действия.

По делото са извършени разпити на свидетели, приобщени са веществени доказателства, както и заключенията на няколко експертизи и други. Ивайло Дадански е с взета мярка за неотклонение "гаранция“ в размер на 5000 лева. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (10):
16.06.2022 Биячът на Митко Чорапа получи 300 часа безвъзмезден труд
02.06.2021 Агресорът от "Капана" най-после проговори, каза странни неща
02.06.2021 Затягат примката около бабаита от "Капана"
01.06.2021 Как Митко от Пловдив и Самуил от Петрич ни обединиха?
01.06.2021 Биячът на Митко бил с огромно самочувствие, но без покритие
31.05.2021 Агресорът от "Капана" с грозно поведение и към жени
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).