Грозно! Махалата се изсипа на гробищата за Задушница, тези кадри възмутиха мрежата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (20)
17:26 / 03.11.2018
3225
Кадри, показващи как мургава тълпа се стича на гробищата, вдига врява и тероризира хората, възмути мрежата. Кадрите са публикувани от Георги К.

Както е известно, днес е Архангелова Задушница и християните масово посещават гробищата, за да почетат душите на починалите си близки. Носи се червено вино, жито и различни храни. Вероятно именно това е причината за засиленото ромско присъствие в района. Varna24.bg публикува кадрите и текста към тях без редакторска намеса.

Предварително се извинявам за кадритеК който не иска, да не гледа, но това, което се случва, не е нормално! Всеки един от нас е отишъл да почете родител, близък или приятел!

Всеки един от нас е отишъл там със скръб и тъга в очите, а какво се случва - обикаля голяма група от близката "махала" и се разпръсва из целия гробищен парк. Някои от тях дори дърпаха пликовете на възрастни жени, които плачеха! Това нормално ли е?

Говорих със охранителните, които също са млади момчета. Те казаха, че се опитват да ги удържат от обяд и просто вече не успяват, а ако не ги пуснат, нощес ще чупят надгробните плочи! Съжалявам отново за грозните кадри!

Виж коментарите (20)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).