Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
√розно, брутално, жестоко! ѕи€н ученик би с юмруци невинна млада жена в ѕловдив, счупи й челюстта!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 10:47 / 21.09.2020 оментари (16)1221
© Varna24.bg
—нимка: јрхив
ќкръжна прокуратура Ц ѕловдив внесе в съда обвинителен акт спр€мо ј.Ў., на 17 г. за това, че на 27 август 2019 г. в ѕловдив като непълнолетен, но като е разбирал свойството и значението на де€нието и е могъл да ръководи постъпките си, е отнел чужда движима вещ Ц мобилен телефон и силиконов протектор за него, всичко на обща стойност 99 лева, от владението на пострадалата 36-годишна жена, с намерението противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и заплашване и грабежът е придружен с причин€ване на средна телесна повреда, израз€ваща се в счупване на челюстта й Ц престъпление по чл. 199 ал. 1 т.3 вр. чл. 198 ал.1 вр. чл. 63 ал. 1 от Ќаказателни€ кодекс.

Ќа съд за вещно укривателство е предаден и  .Ѕ., на 17 г., за това, че в ѕловдив като непълнолетен, но като е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си, с цел да набави за другиго Ц ј.Ў., на 17 г., имотна облата, е укрил мобилни€ телефон, за който е знаел, че е придобит чрез престъпление Ц грабеж Ц престъпление по чл. 215 ал. 1 вр. чл. 63 ал. 1 т. 3 от Ќаказателни€ кодекс.

Ќа 26 август вечерта двамата обвин€еми били с техни при€тели и употребили алкохол. ¬ първите часове на 27 август тръгнали да се прибират по домовете си, но преди това решили да се разход€т. “е взели кучето Ц питбул, на обвин€еми€  .Ѕ. и започнали да обикал€т из квартала, където живеели.  ъм 4,50 часа двамата преминали покрай кафеавтомат и забел€зали жена, застанала пред машината, за да си купи кафе. “€ отивала на работа, първа см€на, в близки€ хипермаркет.

ќбвин€емите се приближили към не€. ¬ първи€ момент жената не се притеснила, защото помислила, че те също идват за кафе.  огато усетила, че са зад не€, т€† инстинктивно се обърнала. ¬ този момент била ударена в лицето от обвин€еми€ ј.Ў. ќбвин€еми€т†  .Ѕ. бил на около 2 метра разсто€ние с питбула. ј.Ў. продължавал да удр€ жената по лицето и т€лото, като  .Ѕ. му викал да спре, но†той не се отказвал.†

∆ената паднала на зем€та и от джоба на панталона й се показал мобилни€т телефон. ј.Ў. го взел, след което двамата обвин€еми се оттеглили от м€стото. ѕострадалата усп€ла да се добере до болница, близка до м€стото, откъдето бил подаден сигнал в полици€та. ѕрез това време ј.Ў. дал телефона на  .Ѕ., като му казал да го пази до други€ ден, за да не го намери баба му вкъщи.†

—ъдебномедицинската експертиза е установила, че на пострадалата жена е причинено счупване на челюстта, контузии на главата и л€вата ръка. ƒвамата обвин€еми са с наложени мерки за неотклонение "ѕод надзора на инспектор от ƒетска педагогическа ста€У.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
–одителите абдикирали, децата пропадат. —ега е бил жената за удоволствие или да се докаже какъв "мъж" е, но утре може да убие човек. ”беждавам се че 90% от днешното поколение за нищо не стават.
0
 
 
≈ееее долни гнусни отрепки, тр€бва да ви се чуп€т пръстите гнусни наркомани такива рЯШ°рЯШ°рЯШ°рЯШ°рЯШ° 27 август 2019, чак сега ли се седи съда??? “ова е тъжно, :(
0
 
 
«абъркахте се с будното поколение. ;)
0
 
 
јз лично щ€х,след козметичното наказание на съда,да им смен€ така физиономиите,че всеки път ,като се погледнат в огледалото да се възпират за следващи "героизми"
—подели какво ново....
на 21.09.2020 г.
0
 
 
≈лекторат, сър, какво да ги правиш, малко са буйнички, ама са наш бъдещ кадър.
+2
 
 
100% са мангали.«а съжаление ,велики€т Ѕ√ съд ще им даде 1 месец условно и по 100лв глоба,ко€то те н€ма и да плат€т.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
„алга и грохот по  райбрежната але€ във ¬арна
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: