Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гунчева и Бакърджиев искали 400 000 лв. за къщата си, показана в "Черешката"
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 19.02.2021Коментари (0)2461
©
Близо 400 хиляди лева са искали бившата Мис България – Гергана Гунчева, и мъжът й – Петър Бакърджиев, за своята къща в софийското село Горна Малина, която показаха в "Черешката на тортата". Домът им е бил обявен за продан, след като семейството става жертва на обир, заявиха пред "Уикенд" брокери на недвижими имоти. Офертата била в сила цяла година, но така и не се намерил купувач.

Обявата, че къщата на Гергана и Петър се продава, е била по всички сайтове за имоти само допреди няколко месеца. Семейството много обичало дома си, но решило да се отърве от него, след като бе нападнато от нагъл крадец навръх Нова година през 2019-а. Тогава самият Петър разказа, че селото е тероризирано от мъж, който живее там. Всички знаели кой е, бил лежал в затвора 3 години, през които нито един дом не е бил ограбен и в Горна Малина се живеело изключително спокойно. След като обаче пуснали на свобода престъпника, кражбите отново започнали.

Къщата на Гери и Петър била обрана, докато семейството посрещало Нова година извън селото.

Връщайки се в Горна Малина, родителите и двете им деца намерили дома си обърнат с главата надолу. Били изчезнали бижута на Гери, техника и дори играчки на децата. Едното от тях попитало полицаите дали ще хванат крадеца, за да му върне играчките. Къща на съседна улица също била обрана. И макар че спортният журналист разказа без притеснение за обира в дома си, повече от две години по-късно не е споменал крадецът да е заловен. Това навежда на мисълта, че е възможно престъпникът да е останал на свобода и да е продължил с набезите си в чуждите къщи. Вероятно именно това е накарало семейството да се замисли за връщане в града с идеята, че е малко по-сложно да те ограбят, ако живееш в апартамент на висок етаж, отколкото в едноетажна къща.

Според източници на "Уикенд", Петър и Гергана месеци наред са чакали купувач за къщата, но така и не са го дочакали. От това, което показа в "Черешката" бившата Мис, която към момента е водеща на спортните новини в Нова тв, става ясно, че имотът е обширен, удобен и много уютен. Освен това е почти нов – семейството го е построило по свой план и се е нанесло в него през 2016 г. Къщата е с широка дневна, камина, приятно обзавеждане, официално е едноетажна, но подпокривното пространство е оформено като втори етаж, разделен на стаи със скосения на таваните. Заради всички удобства цената, която семейството поставило, била доста солена – близо 200 хиляди евро или почти 400 хиляди лева. Така и не се намерил купувач, готов да плати толкова много, пък макар и за нова къща, строена от две тв звезди. Към днешна дата обявата за продажбата на имота е свалена. Семейството явно най-после се е успокоило след обира и е решило да остане в селото. Нищо чудно и крадецът да е изчезнал в търсене на по-доходоносни селища.



Още по темата: общо новини по темата: 14895
28.03.2024 »
28.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/2483 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: