Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гърневски: 10 години губите избори, другарко Нинова, Господ на бодлива крава рога не дава
Автор: Екип Varna24.bg 15:54 / 13.03.2019Коментари (12)2020
©
БСП ще загубят безапелационно и двата вота – Господ на бодлива крава рога не дава, защото суверенът глас повторно няма да даде на партия, която за световно го краде. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски по време на дебатите по доклада на Антикорупционния орган за 2018 г.

Той обърна внимание, че тази година предстоят два избора, при които ще бъдат пречупени амбициите на БСП да докопат властта през задния вход на демокрацията. Ще загубят безапелационно и двата вота. Единият е след Великден. Както казва народът, когато си имаш късмет, и на Великден бой ядеш. Вторият е преди Коледа. Вече 10 години губите избори, другарко Нинова, не разбрахте ли, че Господ на бодлива крава рога не дава, посочи Гърневски.

По думите му в България има силен и работещ закон особено след поправката за гражданската конфискация, професионален и мотивиран състав на КПКОНПИ, отлична организация на дейността. Не на по следно място отлично взаимодействие между парламентарната комисия и КПКОНПИ. Гърневски обърна внимание, че единствена БСП не е подкрепила Антикорупционния закон, а след това президентът е наложил вето. След това имаше опити за елиминиране на гражданската конфискация при евентуална оправдателна присада. Защо е основният въпрос? Защото тези, които саботираха закона отлично знаят кои могат да попаднат като по-едрите риби под действието на този закон. Едногодишната дейност на комисията показа това, каза още Гърневски.

Г-жа Нинова непрекъснато и днес внушава по телевизии и медии как в момента управляващи и хората в тази зала в съглашение дават национално богатство и единственото, което дава за пример предстоящата концесия на летище София. Явно тя не може да разбере, че концесията на летище "София" не е просто разграбване на национално богатство, а е единствената възможност това национално богатство да бъде развито, подчерта още Спас Гърневски, цитиран от "Фокус". 

Той посочи, че е станала кражба на века в Пловдив по време на управлението на БСП, когато заместник-министър на икономиката и председател на борда на Пловдивския панаир е Корнелия Нинова. Тя, която моли за възраждане на системата и за справедливост. Да, тя изразително мълчи за тази кражба на века в Пловдив, защото няма какво да каже. Изразително мълчи и за аферата с "Техноимпекс". Скоро ще трябва да отговори къде са архивите на "Техноимпекс", защото тези дни около парламента идват хора, които са работили там. Идват тези отрудени хора и питат къде е този архив, защото не могат да се пенсионират, заяви още Гърневски и попита къде е взела труда им и защо ги лишава от пенсии, живот и от хляб.

Депутатът от ГЕРБ обърна внимание, че тези дни са излезли още данни от Комисията по досиетата за банковите фалити. Няма празно, било е грабене като за световно, каза още Спас Гърневски. Според него, ако се върне една трета от това, което е разграбено днес, пенсиите ще бъдат три пъти по-високи наред със заплатите. Той обърна внимание на случая в село Марково. Най-старата бабичка е на 35 години и всички други са два пъти по-млади от Корнелия Нинова. Там се взима по четири лева на репетиция от всеки, разбира се, че не са издавали бележки. 25 човека, два пъти седмично по 4 лв., са 200 лв. на седмица, четири пъти в месеца – 800 лв. За годината стават 8000 лв., коментира още Гърневски. Той разкритикува Нинова, че е обвинила кмета на ГЕРБ. Гърневски посочи, че Нинова не е чела закона, тъй като читалищата не се управляват от кмета. Гърневски обърна внимание, че председателят и секретарят на читалището в Марково са от БСП.



Още по темата: общо новини по темата: 75
28.09.2020 »
26.06.2019 »
25.06.2019 »
25.06.2019 »
21.06.2019 »
12.06.2019 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
най големия боклук върна Пловдив много назад
СТЕФАН СТАМБОЛОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАДАТЕЛ. СЕКЛИ СА ГО НАСРЕД СОФИЯ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА КАЗАЛ ГО Е ПАТРИАРХЪТ ВАЗОВ- БОГЪ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! ХОРА БДЕТЕ!!!СМЪРТЪ НА АМЕРИКА - ТЕ ПЪРВИ СА ПОИСКАЛИ НАШАТА СМЪРТЪ, БОМБАРДИРОВКИТЕ ОТ 1943 И
на 13.03.2019 г.
0
 
 
Не знаем коя е предпоследната партия на Другаря Гърневски, но всички знаем със сигурност коя е първата - БКП. Тъй, че другарю не се срамувай да се наречеш комунист. И ти и твоите началници другарите Борисов и Цветанов!!!
0
 
 
всички на амбразурата да защитават дебелия дзадник на курнела :)
0
 
 
много поздрави от един,много по-голям от тебе,паметник и от всички пловдивски членове на ГЕРБ ,които ти се усмихват.
0
 
 
Кретен къде не беше та само плюеш.Започна от БКП ,Сдс Дсб и ГЕРБ.смешен си но има много и такива които ти вярват.
+6
 
 
Гърневски,коя ще ти е следващата партия.Ти си в момента един партиен еничар и нищо повече.Я по-добре вземи и напиши едно стихотворение за някоя партия.Много говориш,но нищо съществено не казваш Хамелионе.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: