Гърневски: Деляне, не скачай от борда, "червените акули" ще те разкъсат още във въздуха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
13:17 / 04.10.2017
1697
"На местно ниво Делян Добрев разгроми комунистическата партия в Хасково както Германия Бразилия на световното - моля те, Деляне, не скачай от борда на кораба". Това каза от трибуната на парламента народният представител на ГЕРБ Спас Гърневски. По думите му червените акули ще го разкъсат още във въздуха, ако скочи от кораба.

"Всички сте свидетели, че от първия ден на това НС и на съставянето на българското правителството, опозицията започна непримирима битка за дестабилизация на страната, на парламента, като отказа да се включи в подготовка и защита на интересите в предстоящите изпитания на България. Нещо повече, започнали са много груби, недостойни, атаки срещу достойни парламентаристи в залата", добави той.

"Г-жа Йончева избяга от големите теми, от големите схеми на Прехода", посочи Гърневски. Той обърна внимание, че Йончева е избягала от фалита на банките и въпросите за Жан-Виденовата зима. "Избяга от темата за кражбата на пловдивски имоти", заяви Гърневски и обясни, че става въпрос за Пловдивския панаир. В това, според него, има участие и тогавашният заместник-министър на икономиката и енергетиката.

Гърневски, който е бивш кмет на Пловдив, подчерта, че за четири години от БСП са подарили града на олигарха Георги Гергов. Той припомни случая в Каварна и подчерта, че има назначени роднини на кмета Нина Ставрева в общината. 

"Няма да си внеса оставката втори път преди да се убедя, че резултатът от гласуването ще е различен". Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев пред журналисти след отхвърлянето на оставката му като депутат.

"Колегите ме поставиха в много тежка ситуация. Благодаря им за подкрепата. Те не приеха този мой личен акт. Оттук нататък бих могъл да внеса оставката втори път, но няма да го направя преди да говоря с тях и да се убедя, че резултатът от гласуването ще е различен, защото в противен случай ще загубим още един пленарен ден", коментира Добрев.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).