Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гърневски: Президентът си направи ритуално самоубийство, сваляйки доверието си от властта
Автор: Екип Varna24.bg 10:22 / 09.02.2020Коментари (19)2423
© БГНЕС
"БСП лъсна като невероятна драма, те са гуша за гуша". Тази позиция изрази пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски.

Там има десет групи, всеки работи срещу всеки, анализира той ситуацията в червената партия. Госпожа Нинова е все по-сама. Нинова е невероятна политическа актриса, тя може да изиграе всяка роля. Най-добрата й роля щяла да е на лидерът, който щял да ликвидира БСП. Затова тя била най-удобната опозиция на ГЕРБ, смята Гърневски.

За Спас Гърневски президентът си направил ритуално самоубийство, сваляйки доверието си от властта. ГЕРБ оставили давещия се Радев сам да довърши това, което е започнал. 

"Президентът се оттеглил от държавността. Той става един анонимен човек", изтъкна депутатът от ГЕРБ.

"В обръщение към нацията президентът изтъкна, че България не е бунище

Румен Радев иска властта на премиера. Борисов има мисия-той лекува 70- годишните рани, нанесени от комунистическата партия на Нинова и Радев, изтъкна Гърневски. По думите му доходите растат, има икономически растеж. Кризи има във всяка страна", обясни той.

"Кой създаде Миню Стайков, кой създаде Ветко Арабаджиев, кой създаде Николай Банев, попита Гърневски. Комунистите създали и Васил Божков". 

Той недоумява защо лидерът на БСП да е най-чиста. 

"Дори свекърва й не гласувала за нея. Свекървата я разбирам с такава снаха, ама съседите не може да убеди да гласуват за нея", посочи депутатът.

"Нинова ли е мизийската света Богородица", недоумява Гърневски.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом толкова си анти комунист обясни на хората защо със Жан Виденов бяхте като сиамските близнаци когато строяха стадиона в Оризаре на Европейския колеж ,какви кинти смъкна като инвеститор бе шматко кво се правиш на света вода не напита плужек долен.
0
 
 
Двк,локопловдив,GEMI....как пък в 5-6 минути влизате и тримата да квичите едно и също,като статията е от към 2 часа. Някой ви наритва да тролите или сте един и същ червен г*з с 3 профила :)))) Бай Спас е ВИБРАТОР номер 1 ,за червените тролски безделници.
+6
 
 
Не съм фен на президента, но този Гърневски е един от най-противните типове в политиката ни. Готов е да припознае всякаква партия, която да му осигури още някоя година в парламента.
+4
 
 
Абе незнам защо като се сетя за тоя пловдивски шопар и ми се повръща. Дали защото мирише на мърша , дали защото е отвратителен измекяр. Има нещо и усещането е само едно , че миризмата се засилва. Може би се е насрал с изказванията си. Абе шопар смотан ако не беше цар Киро досега за са те забравили като овца без история, нали ти го защитаваше , а той ти финансираше кампанията.
+7
 
 
Гърневски кой си ти бе кретен.Ти си един циганин от ул.Изток.Дори Нинова не е била по червена от теб и Боко.Ти си една фурнаджийска лопата.Какво ще стане с президента времето ще покаже. 60% доверие срещу 25%. .
на 09.02.2020 г.
+6
 
 
Политическият хамелеон Гърневски е изкарал висшето си образование с РАБФАК.В работническите факултети комунистите са изпращали активните партийни и комсомолски дейци.Приемали са ги без изпити със задочно обучение и цел придобиване на висше образование,без значение на придобитите познания.Малко от тях са пробили в живота с познанията които им е давал РАБФАКа.Така че целувай ръката и на бившата си партия хамелеоне и не се прави на голям демократ.
-3
 
 
само не разбрах защо му викат президента а той си е обикновен руски агент.
+5
 
 
Абе плужек,вземи се скрий някъде...вониш мършо!?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: