Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гърневски насмете депутат от БСП: Ние сме в Шампионската лига, вие - в аматьорската!
Автор: Екип Varna24.bg 10:53 / 29.11.2017Коментари (0)1461
©
Нека да падне давността на приватизациите и ще се види кой е станал милионер от тях. Това отговори в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски на репликата на народният представител от БСП Стоян Мирчев: "Да видим дали Борисов ще отвори дори и концесиите". "Не съм от тези политици, които влизат в теми, по които не са специалисти. 2 милиарда лева повече ще влязат в бюджет 2018, там можете и да видите сумите, които са отделени и за здравеопазване. Предлагам ви компетентен разговор с хората, които са изготвили бюджета. 

Партията, която започна приватизациите, преди ГЕРБ да съществува, тази партия се отказа от социализма. Ограбиха спестяванията на гражданите. Нека да падне давността на приватизациите и ще се види кой е станал милионер от тези приватизации. Ако видите кои са кредитните милионери от по онова време - всички са бивши доносници. 10 години по-късно БСП си помислиха, че след промяна на икономическата си политика ще настъпят и промени в реалната им политика", допълни депутатът от ГЕРБ. 

"Втора поредна година имаме 4% ръст на брутен вътрешен продукт, както и вдигане на пенсии и заплати. Ние сме в Шампионската лига, а вие в аматьорската. Ролята на централната влас не е да правят бизнес, а да го подкрепят. Каня ви в Пловдив, г-н Мирчев, да видите тези 200 нови предприятия, които карат младите хора да не отиват на "Терминал 2", а да остават в България. Без инфраструктура няма как да има развитие на градовете", каза още Спас Гърневски. 

"Не може да налива все повече пари в здравеопазването и те да изтичат някъде, което не значи, че трябва да оставяме пациентите без лекарствата. Управляващите не могат да оправят системите и спират финансирането по тези проблемни зони. Те не разрешават проблема с лекарствата, и хората да се оправят всеки както може. Искат да отклонят вниманието на обществото. Нека да се види и масовата приватизация, която направиха всички управляващи", заяви от своя страна депутатът от БСП. 

"България е в такава демографска катастрофа. Третата миграционна вълна е след 2009, моментът, в който държавата видя, че не се води на добре. Отклонява се вниманието от състоянието на границите, което състояние е поради корупция. Ние не се движим към положителна посока, каквото посочи и евродокладът. 4-5 големи града са се превърнали в "черни дупки" и точат парите и за другите градове. Не се работи за Силистра, например, заяви Стоян Мирчев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: