Гущеров ще остане за 2 години без книжка след резила с патрулката и боя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
14:52 / 23.01.2018
1741
Бизнесменът Християн Гущеров, който бе задържан в столичното Шесто РПУ заради побой в кв. "Бояна", ще остане за 2 години без книжка. 

При скандала Християн Гущеров е ударил с джипа си патрулния автомобил на полицаите. Заедно с него бяха задържани още шестима души. Причината за строгата санкция на Християн Гущеров ще е отказът му да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици, съобщи Дир.бг, като се позовава на разследващите. 

Според последните промени в закона, ако откажеш да дадеш алкохолна проба санкцията е солена - 2 години без книжка и 2000 лева глоба. Сумата обаче може да набъбне, защото Гущеров е ударил и друга кола, а това е още едно провинение. Черните облаци над главата на разглезеното милионерско чедо се сгъстяват. С неадекватната си постъпка, Гущеров е направил баща си Добромир за резил. Във фамилия Гущерови негодуват, че наследникът на богаташкия род предпочита да пръска пари по барове и силиконки, вместо да се захване със сериозен бизнес. А това, че ще остане без книжка за няколко години не е кой знае какъв проблем за Гущеров-младши. Все някоя от горилите му ще го развозва с мерцедеса до столичните локали.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).