Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хакер се изгаври жестоко с Емилия, тя се жали на ГДБОП
Автор: Екип Varna24.bg 10:53 / 06.08.2019Коментари (0)1050
©
Хакер се изгаври жестоко с Емилия! Недобросъвестен маниак превзе профила на фолкаджийката в Инстаграм и пусна снимки от зората на кариерата й, включително и такива без грим. Най-подлият удар са няколко фотоса на бившия враг на блондинката - колежката й Анелия, с която спореха за сърцето на бизнесмена Коко Динев. На един от кадрите от официалната страница на Емилия е публикувана снимка на Анелия с Коко и щерка им Ивон, видя "България Днес".

Атаката се случва в неделя вечерта. Повечето от феновете са потресени от гаврата и веднага схващат, че страницата е превзета. "Да не би някой да е хакнал профила", вайкат се почитателите на гласовитата чалгаджийка. Те са категорични, че Емилия не би си пуснала сама подобни кадри, при положение че сега е щастлива с предприемача Жорж Башур. Феновете смятат, че едва ли певицата от Гълъбово ще иска да се връща към миналото, когато се взе с хазартния бос след раздялата му с Анелия и му роди две деца.

Някои от колегите на ангелогласната изпълнителка клъвнаха на въдицата с ретро снимките. Сред харесалите постовете се забелязва името на певеца Крум. На ВИП-овете въобще не им направило впечатление, че дори информацията за звездата е променена и при данните, че е певица, е написано, че е "Клаудия Шифърт". Емилия е една от най-влиятелните родни знаменитости в Инстаграм със 195 хиляди последователи. Колежките й редовно ползват страниците си, за да взимат пари от реклама на различни продукти.

Когато видяла какво се случва с профила, Емилия и екипът й изпаднали в шок, но бързо се светнали как да си възвърнат достъпа до страницата. Влезли през имейлите, през които е регистриран профилът, и сменили паролите. Така изхвърлили хакера и успели да изтрият гнусните публикации, разкриха запознати пред вестника. За случилото се е подадена жалба в отдел "Компютърни престъпления" на ГДБОП, потвърдиха близки до певицата.

Заради започналото разследване те отказаха подробности около хакерската атака. Изтъкнаха обаче, че бързо са взели мерки и най-важното е, че сега пак контролират страницата. По думите им другите знаменитости, които губят профилите си в последно време, действат неадекватно и затова стават жертва на недоброжелатели.

"Това е лична нападка", смятала Емилия предвид характера на публикуваните фотоси. Сред кадрите има такива, на която тя е без грим и се пита "Хубава ли съм". Хакерът промотира снимки от фотосесии на Анелия и ДесиСлава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: