Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хармоничен ден със семейството за една зодия, друга ще има делови неприятности
Автор: Екип Varna24.bg 09:20 / 15.10.2020Коментари (0)1565
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 15.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но го отложете заради ретроградното движение на Меркурий. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка и сте се отдалечили неочаквано. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. 

ТЕЛЕЦ

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми, а и Меркурий е ретрограден и налага своите забрани. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. 

БЛИЗНАЦИ

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. 

РАК

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. След работа се приберете с добро настроение и си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти. 

ЛЪВ

Днес сте обсебени от желание да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание е във ваша полза да изчакате да получите оценка от колегите си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада.

ДЕВА

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързани решения, заради ретроградното движение на Меркурий. Перфекционизмът ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за постъпили пращания,  добра оценка за ваш отдавна положен труд. Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония, но е добре да не правите крайни изводи.

ВЕЗНИ 

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Меркурий е ретрограден. Не давайте пари на заем. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие.

СКОРПИОН

Откъснете се от мислите за проблемите си. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Звездите ви дават шанс да откриете нови източници на доходи, но Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор. 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност, защото Меркурий е ретрограден. На работното място бъдете внимателни в думите си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. След като сте се изпокарали с половинката си е време и сте длъжни да създадете хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. 

КОЗИРОГ 

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови контакти, но внимавайте и не се сближавайте. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от подкрепата на партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове.

РИБИ

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи при започналото ретроградно движение на Меркурий. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си за собственото си величие.



Още по темата: общо новини по темата: 580
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (390) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1600) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: