Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хекимян на море с мъж - Тунджай Мустафа
Автор: Екип Varna24.bg 21:42 / 12.06.2021Коментари (0)12123
© Фейсбук
Все повече време прекарва Антон Хекимян с известния модел на мъжка мода от каталога на агенция "Визаж“ Тунджай Мустафа-Туни. Шефът на новини и актуални предавания в Би Ти Ви дори предпочел да сподели неотдавнашния си рожден ден единствено в компанията на младия левент, като организирал почивка край морето в любимия на Тони крайбрежен град – Созопол.

Двамата изкарали няколко дни в празната, но романтична Аполония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от преживяването, но по традиция на кадрите те отново са се щракнали поотделно, а не заедно, за да не будят излишни коментари. Това съвсем не е първото им съвместно пътешествие. От 2 години насам Тунджай и Антон обикалят най-различни красиви български кътчета, а преди Ковид-19 да нахлуе в живота ни, кръстосваха заедно и Гърция и Турция.

Двамата се запознали покрай обща компания, в която попаднали през 2018 г.

Допреди Тунджай да се появи на хоризонта, Хекимян обичайно винаги прекарваше празниците със своето семейство – майка си, баща си и по-голямата си сестра, които живеят в родната му Стара Загора и към които е изключително привързан.

Тони имаше традиция и да ги води по за седмица на море всяко лято, но от миналото е променил рязко лайфстайла си. Хекимян и манекенът редовно могат да бъдат забелязани и в столицата, обикновено в колата на бившия водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви. Именно с аудито на Антон те обикалят и страната.

Журналистът е вече на 37 години, но след раздялата му с бившата му годеница Василена Гръбчева сякаш мечтите му за семейство и пълна къща с деца са се изпарили напълно и превес е взела кариерата му. "И като репортер, и като водещ съм бил отдаден 24 часа на работния процес. Сега със сигурност тези часове не ми стигат“, жалва се новият директор в Би Ти Ви.

"Когато съм правил равносметка за опита си дотук, никога не съм разсъждавал, че тази професия ми е взела нещо. Напротив – тя ми дава емоции, адреналин, увереност и надежда, че можем да се променяме към по-добро като хора и общество. И ако процесът е взаимен, усещането е, че получаваш нещо, което ти самият даваш. Хубавото е, че това не е въображаемо даване, то е процес, насочен към хората, и те усещат на какво си готов и какво правиш в тяхна полза“, казва още Хекимян, цитиран от "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: