Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хекимян на мушка, масово кадри на bTV напускали заради него
Автор: Екип Varna24.bg 11:08 / 01.07.2022Коментари (0)977
© Инстаграм
Шефовете на Би Ти Ви са вдигнали мерника на Антон Хекимян, заради нестихващите скандали в нюзрума на телевизията и огромния отлив на кадри. Те били предизвикани именно от директора на отдел "Новини и актуални предавания" Хекимян. Само за последния месец трима знакови репортери са хвърлили оставки пред Хекимян и екипът му оредял драстично точно в най-напечения работен период.

Пръв от медията с обида си тръгнал Денислав Борисов. Нервите на перничанина, израснал в Радомир, не издържали под ръководството на Антон Хекимян и той обявил, че не просто напуска, а къса завинаги с журналистиката и ще се мести в съвсем друг бранш.

Негови колеги твърдят, че Борисов напуснал, защото поне от година и половина настоявал да му бъде поверено предаване. Той смятал, че е достоен да води или сутрешния блок на канала, или някое от уикенд изданията на публицистичните предавания. Дразнел се, че Хекимян открито лансирал Мария Цънцарова, а той и другите колеги оставали в сянката й. Затова и преди месец подал предизвестие за напускане.

Веднага след него байрака развели и две от знаковите репортерки на спорта, които отново са под ръководството на Хекимян. Става дума за хубавиците с дълъг опит на екран Елена Яръмова и Флорина Иванова. Преди дни се разбра, че двете си тръгват от Би Ти Ви заради многото работа, постоянния стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на телевизионерите там.

Хекимян, който преди близо две години седна в стола на уволнения Венелин Петков, бил в паника от напускането на част от най-добрите му кадри, пише "Ретро". Той се опитал всячески да ги задържи, като дори им предложил по-високо заплащане. Основният му страх бил да не отидат в конкурентната Нова телевизия, защото щял да натрупа още черни точки пред собствениците на медията и било съвсем възможно да го изхвърлят от директорския пост също толкова безславно, колкото и предшественика му Петков. Хекимян, който е пословичен кариерист, бил изключително притеснен от ситуацията, в която се намирал.

Въпреки че се опитвал да се държи приятелски с екипа, такъв отлив на кадри от медията не е имао от години. Припомняме, че първо хорото поведе още преди няколко месеца Биляна Гавазова, която беше едно от най-харесваните лица на Би Ти Ви в продължение на близо 11 години. Тя изненадващо излезе в дълъг отпуск, а след него обяви, че си тръгва от сутрешния блок и телевизията и ще поеме към нови творчески хоризонти. Така и не се разбра истинската причина за напускането й. Появиха се слухове, че журналистката е имала открит конфликт с шефа си Хекимян, с когото някога бяха равнопоставени и заедно водеха "Тази сутрин", пише "Hot News". Не е за пренебрегване и фактът, че седмици преди Гавазова да дезертира, Бойко Рашков си пожела уволнението й.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Великден 2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: