Херо Мустафа развъртя лопатата в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (2)
17:35 / 20.10.2022
967
Посланикът на САЩ в България Н. Пр. Херо Мустафа се включи в засаждането на 20 нови дръвчета в Морската градина на Бургас. В залесяването се включиха още кметове от Асоциацията на българските черноморски общини както и домакинът – кметът на Бургас Димитър Николов. Засадени днес бяха дръвчета местно производство от вида кедър, предаде репортер на Burgas24.bg.

"САЩ и България работят заедно по много области. Една от тях е опазването на околната среда и борбата срещу промените в климата. Грижите за градските зелени площи прави местата, в които живеем, по-красиви и са част от нашите усилия срещу изменението на климата", отбеляза Мустафа. Тя обаче деликатно отклони въпросите на журналистите по актуални теми, като заяви, че е в Бургас, за да засади дърво.

Кметът Николов благодари на Херо Мустафа и на кметовете от Асоциацията на българските черноморски общини за участието им в инициативата. Той припомни за кратката, но разрушителна буря от 17 септември, която повали стотици дървета в Бургас. Николов благодари на кметовете на останалите общини, които бяха съпричастни при елиминирането на щетите в града.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).