Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хороскоп за 4 октомври: Някои хора трябва да избягват пътуванията
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 04.10.2023Коментари (0)776
©
Дневен хороскоп за 04.10.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Тези от вас, които пътуват, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си, а да бъдат внимателни. На работното място успехът е с вас. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти. Нова интимна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата, защото не сте готови, но новата ви е грабнала или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви успешни делови запознанства. Не разчитайте на късмета си, а работете активно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само, ако решите да вървите срещу Съдбата си. Подвластни сте изцяло на емоцията, която трудно овладявате и блокирате разумните си действия. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства. През целия ден изпитвате нужда от обич, която според вас ви липсва. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви. 

РАК

От една страна сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга ви очакват положителни промени, ако сте внимателни в думите си. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, а и днес е техния силен ден. Денят е идеален за създаване на семейство, ако сте го избрали и имате подготовката да подпишете граждански брак. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние. Нуждаете от почивка, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

ДЕВА

Денят не предполага активна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете пари без връщане, при това без да ви казват за какво са им. Заемете се и със семейните си задължения, за да не се налага да се лишите от почивката си през следващите дни. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви. 

ВЕЗНИ

Вместо да се ядосвате на колегите си, че сте по-заети от очакваното заради техни задължения  се огледайте и се заемете със служебните си задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех. Избегнете и запознанствата, които ще ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни. Чувствата ви са силни и видими. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същата любов, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си, а вие сте склонни, неясно защо, да играете театър и да показвате различно лице и поведение. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания, но е по-добре да не прибързвате. 

СКОРПИОН

В този ден сте готови за трудови подвизи и за нова любов. Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място, завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Овладейте ината си, който вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди. 

КОЗИРОГ

Запознанствата преценявайте правилно, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате делови задължения. След работно време се усамотете и се вгледайте в себе си, за да прецените дали не сте причина за семейните проблеми. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. 

ВОДОЛЕЙ

Общувате с нетипична за вас лекота. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обед. Въпреки, че ще сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които днес са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове. 

РИБИ

Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план, които ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест. Не са изключени роднински скандали имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях, а и денят го забранява. Щастието днес е кацнало на рамото ви и ви поднася интересно познанство. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.



Още по темата: общо новини по темата: 583
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/98 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: