Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хороскоп за 9 януари: Ревност тресе някои зодиакални знаци
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 09.01.2023Коментари (0)639
©
Дневен хороскоп за 09.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не подхождайте небрежно към служебните си задачи. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, за да не провалите вашите делови уговорки. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни задължения и отхвърлете всичките си изостанали и спешни задачи съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви сключване на успешни търговски сделки, но не пропускайте все още ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят успех, ако имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте възможността да си осигурите по-добри приходи. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията са успешни, ако не ги споделяте с конкуренти, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Имате възможност да започнете или да уговорите нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители. На работното място се справяте отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. 

РАК

Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми на работното място по време на ретроградното движение на Меркурий. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинания, ако имате вече планирани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекалено погълнати от себе си и не пренебрегвайте хората, които може да ви бъдат полезни. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Предпазете се от напрежението на работното място, което цари около вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с различни очи и да осъзнаете, че е във ваша полза да сте активни, въпреки ретроградния Меркурий. С търпение и задълбочаване в служебните си задължения ще постигнете целта си за деня. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. 

ДЕВА

Без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място, въпреки че добре осъзнават липсата на знания. Осъществете вашите делови планове, но с разум, без емоция, заради все още ретроградния Меркурий. Не пътувайте, ако не е належащо и свързано с ваши близки. Работата ви спори. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. 

ВЕЗНИ

Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете да ви измамят с уж доходни начинания. Въпреки планираните задачи, бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори и най-вече от ретроградния Меркурий. Част от тях са провокирани от вашите колеги. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот.

СКОРПИОН

Заемете се с рутинните си задължения съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се опитват да омаловажават работата ви. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. 

СТРЕЛЕЦ 

С търпение без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои, въпреки ретроградния Меркурий. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни, за да не претърпите загуби. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Каквито и да са вашите намерения, успехът няма да ви изостави. Дори и ако сте решили да рискувате и да поставите началото на нова дейност, ще се справите с лекота, дори и при забраните на ретроградния Меркурий. Не се оплаквайте от трудностите. Не допускайте намеса на ваши нахални, но и прекалено некомпетентни колеги, които могат да ви провалят. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност и зад граница, но бъдете внимателни - Меркурий е ретрограден. Очаква ви успех, поява на нови възможности за изява, гарантиращи ви добри приходи или нова работа. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот.

РИБИ

Недоразуменията в отношенията с вашите делови партньори са породени от вашите успехи. Търсят грешките ви и като не ги откриват се чудят как да ви засегнат при ретроградното движение на Меркурий. Не е изключено да се наложи да преосмислите и промените бъдещите си планове, като се откажете от сътрудничеството си с хората, които са ви предали. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: