Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Христо Иванов: Нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла
Автор: Екип Varna24.bg 11:52 / 10.08.2020Коментари (16)3287
©
Христо Иванов се обясни за сцената от протеста при Орлов мост, излъчена от неговата партия на живо снощи, когато бившият депутат Димитър Ламбовски се приближава до него, снимат се, говорят си дружески и го уведомява свойски, че някой се е обадил на Маджо.

Лидерът на "Да,България" му прави знак, че ги предават директно и затова да замълчи, а Ламбовски, който преди това си прави снимка с "бъдещия премиер", се усеща и казва, че по-късно ще разговарят.

По този повод карикатуристът Христо Комарницки отправи публично през социалната мрежа серия от въпроси директно към Иванов. Въпросите, на които отговаря Иванов, не са обаче на Комарницки, а на техен съмишленик - Кирил Радев, само споделени от карикатуриста. Самият Радев подкрепя протестите и очевидно е добър познайник на лидера на ДБ. Той попита още снощи:

"Следните въпроси към Христо Иванов:

Кой и защо си говори с Маджо?

Кой и защо докладва и предава информация от първа ръка за разговори с Маджо на Христо Иванов?

Защо Христо Иванов се притеснява от темата за разговори с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, но пък е много словоохотлив с други събеседници и теми?".

А Христо Иванов отговори отново през социалната мрежа. В отговора си той обяснява, че отскоро познава бившия сикаджия и ексдепутат от НДСВ Димитър Ламбовски, свидетел по "Осемте джуджета", и не можел да знае кой какво ще му каже, докато го излъчват на живо.

"Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня: По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития. По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета", г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история".

"Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...". Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.

Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета" казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла. Това е всичко, което аз мога да кажа по темата.




Още по темата: общо новини по темата: 220
20.11.2023 »
08.11.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
10.05.2021 »
11.02.2021 »
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
РИСТО,РИСТО ТИ СЕ ЕДНО ГОЛЯМО МИРЙЗЛИВО ЛАЙН...-ТИ ЛИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА.ЧЕ СИ ГЛУПАК ТО СЕ ВИЖДА И ЧУВА.А ОТ ТЕБЕ ПО-ГОЛЯМ МАФИОТ НЯМА.НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНИШ.СТОЙ СИ ПРИ ДОГАН ТОЙ ЩЕ ТЕ ПАЗИ
0
 
 
Хора неразбрахте ли че борбата е за заветните 4% да влезнат в парламента, и да бият шута на всички балами които ги подкрепят сега. Разговора е просто показателен. Един и същи сценарий се повтаря от 89-та година насам, организират се протест с цел да се стигне до конфликт и да се каже вижте ги колко са черни плащасе на 20-трина ядра които да разпалват страстите, и като се стигне близко до изборите уж ненадейно се почвявяват личности като така нареченото Отровното трио, които се явяват на изботи и обират вота на недоволните, но влезнат ли в парламета бият шута на ценостите и почват задкулисните сделки. Спомнете си : Доган, Тройната коалиция, Сидеров,Бареков ДСБ и сие. Както и бъдещите проекти на Отровното трио, Слави и Маолова. Ако искате вярвайте но влезнат ли в пармламета първото нещо е колко давате за да сме с вас и дай да оправим наще хора.
0
 
 
Бойко е виновен за тоя разговор.То е очевадно, кой за какво се бори.Искат (защото аз не искам) да изгонят едните мутри да дойдат другите.Е, колко пъти да го играем тоя сериал.Другите мутри, вместо сега да си харчат парите , да си стягат коланите за избори и там да си ги мерят.Аз отсега заявявам на всички "хубави мутри", че ако гласувам моят глас ще бъде НЕВАЛИДЕН
Aнонимен
на 10.08.2020 г.
-2
 
 
Евтина театрална постановка срещи Христо Иванов за която са впрегнати бареков , Ламбовски и свинските медии. Евтино и прозрачно. Но пък показателно от кого се страхува в момента статуквото и кой е единствения политик, способен да им развали сметките на следващите избори, а именно Христо Иванов. Най-смешното е, че искат да го свържат с ортака на Боко-Маджо. И какво, Маджо иска да сваля ортака си, от когото има най-голяма полза, докато е на власт? Ахахахах!!!
-3
 
 
Хахахаха. Браво тролчета, колко стотинки заработихте днес? Най-накрая се появи малко материал за който да скачате! Тиквата-демократ и Прасето-милионер <3 you.
-4
 
 
И Фандъкова и тя разсипа София столицата ни,както Иван Портних разсипа Варна !Така е за съжаление !
Aнонимен
на 10.08.2020 г.
+4
 
 
Маджо сме го чували. Тоя шут от "Да България" оня ден го научих. Но и за двамата няма да гласувам.
0
 
 
бойкикев е червеногъз наследствен комунист!Такива като него са псевдо-демократи,насъсквани от червените глисти,терористичната организация бкп-бсп,да подриват вярата на хората и да казват *всички са маскари*!
+2
 
 
А имаш ли представа кой подкрепи Лая Лайнолова срещу Фъндъкова за кмет на София ? Ти гнусна дзурло къв боклук си. Не мога да приема десен човек да се хване с леваци и червени боклуци за да докопа власт или присъствие в парламента. Ти си един от тях ,боклук.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: