Христо Иванов отвърна на Пеевски: Самовзриви се с поредната фойерверка от безвкусни пошлости

Автор: Алена Соколчева
Коментари (0)
11:44 / 22.02.2024
1239
Пеевски се самовзриви с поредната фойерверка от безвкусни пошлости. Ако на някого не му е ясно за какво става дума и къде е проблемът, ще кажа: проблемът е, че ДПС иска да бъде скрит партньор в разпределението (на властта) и не иска да има ясни правила и регламенти за политическа отговорност между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пред журналисти в парламента в отговор на Делян Пеевски, предаде репортер на "Фокус".

"Тъй като продължаваме да вярваме, че пътят е към преговори, а не към нови избори, няма да коментирам твърденията на г-н Пеевски. Освен това нямам навика да влизам в този тип разкази от някакви срещи, защото ние сме древна професия, но професията, от която се вадят такъв тип компромати, е по-древна професия“, добави Иванов и подчерта, че за момента важната тема трябва да бъде за регулаторите и следващият главен прокурор на страната.

По думите му ДПС има обективен интерес да се опита да си промени позиционирането във вътрешнополитически и международен план, поради което е подкрепило реформата в Конституцията. Според Иванов това е било мъдро и разумно от тяхна страна. "Но сега г-н Пеевски е напът да изгори целия този капитал с поредното си изхвърляне, защото сдържаността никога не е била негова силна черта. Никого не сме използвали, нито нас са използвали, както през цялото време се интригантства. Свършили сме работа, която е била полезна за страната", посочи съпредседателят на ДБ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Левон Хампарцумян: Като гледам последните правителства, а и сегаш...
Ще разследват щателно теча на данни, свързан с част от отговорите...
Петима са задържани у нас за злоупотреба с еврофондове
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Борисов обясни на Делян Добрев защо е направил сглобката


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).