Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Христо Стоичков стана рекламно лице на T Market
Автор: Екип Varna24.bg 12:17 / 19.10.2020Коментари (3)2089
Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице на веригата магазини T Market. Звездата на родния футбол е пръв и единствен избор на бързоразвиващата се компания “Максима България" за лице на супермаркети T Market. Камата ще бъде част от всяка рекламна кампания на T Market. Наскоро веригата засне и първите рекламни видео клипове със Стоичков, за да даде старт на много изненади, които екипът на “Максима България" е подготвил за клиентите си.

“За нас е не само удоволствие, но и истинска чест, Христо Стоичков да бъде част от T Market. Изключително щастливи сме, че той се съгласи да стане рекламно лице на нашите магазини и заедно с него ще осъществим всички планирани кампании. Предстоят много изненади за нашите клиенти, които ще бъдат още по-интересни, заради това, че ще бъдат представяни от този уникален и харизматичен човек, с невероятни качества и блестяща кариера. Неслучайно той беше нашият пръв и единствен избор за лице на T Market. Смятам, че присъствието му винаги е гаранция за успех" коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България".

Миналата зима веригата магазини T Market стартира кампанията си “Избери България", която има за цел да подкрепи българските производители и фермери в кризата след пандемията.

“Наше си е" беше  основното послание на кампанията. Все още активна, тя има за цел да отбелязва мястото на българските продукти по стелажите на веригата.

“Ценя и обичам българското, защото от нашето по-хубаво не съм срещал по света. Да, има различни и интересни места, хора и храни, но в България ми е най-хубаво и вкусно. Не мога да съм постоянно в страната ни, защото работата ми налага да съм далеч от родината, но винаги когато съм тук искам да хапна любимите си храни. Харесвам концепцията на T Market, в която българското е на фокус. Там има сготвени вкусно български ястия и винаги може да намеря всичко, което ми трябва, на добро качество и супер цена. Светът е в криза и трябва да сме по-практични. T Market доказаха през последните 15 години, че наистина са практичният избор на българите. Затова ги харесвам и затова се съгласих да работя с тях" коментира Христо Стоичков

В последната година веригата заложи на развитие на кулинарията в магазините си, които вече са 86 на брой в 42 града в България. Веригата разполага със собствен цех, в който се готви всеки ден, при изключителни мерки за сигурност и с най-добрата техника за транспортиране и съхраняване на храна. В последната година

T Market разнообрази и подобри рецептите на традиционните български ястия, които предлага в мрежата си от магазини. Христо Стоичков е опитал всички гозби от топлите витрини на T Market, а носталгията по българското и качеството на вкуса на готвените ястия в магазините им, са го спечелили не само като лице на веригата, но и като редовен клиент.

Освен, че ще бъде лице на веригата, Стоичков ще предостави във всички магазини T Market в страната свои продукти, както и новата си марка за спортни дрехи.

Легендата на българския футбол и кавалер на Златната топка Христо Стоичков ще бъде лице и на онлайн магазините на веригата в София и Пловдив. Напомняме ви, че T Market изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София, а отскоро услугата вече е активна и в Пловдив. На tmarketonline.bg софиянци и пловдивчани ще се радват на свежото присъствие на Камата, докато избират от голямото разнообразие на стоки и постоянните промоции в сайта, плюс безплатната доставка, която е на път да превърне веригата в лидер на онлайн супермаркетите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Магазина може и да си промени сега и името-например на-- Те Майкатаааа!
+1
 
 
Ще баталясат и "Т Маркет ",като "Пикадили "скоро !
+4
 
 
Не Стоичков ами Роналдо да вземат за реклама пак си остава най-пропадналата верига магазини в Пловдив!А за персонала на "Огражден" да не говорим...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: