Хубаво го вижте! Той вдигна на крак 6 патрулки, полицейски бус и линейка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
12:12 / 11.10.2018
2289
Районен съд Пловдив в момента гледа искането на районна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Марин Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - двама младежи бяха задържани след опит да осуетят полицейска проверка в неделя, 7 октомври, в Пловдив. Около 12.20 часа на кръстовището между бул. "Христо Ботев“ и ул. "Иван Вазов“, служители на сектор "Специализирани полицейски сили“ подали сигнал за спиране на лек автомобил "Пежо“. При приближаването на униформените колата внезапно потеглила и преминала през крака на единия от тях, нанасяйки му лека телесна повреда. 

Последвало преследване, в което се присъединили и други автопатрули с включени светлинна и звукова сигнализация. "Пежо“-то преминало през жк "Тракия“ и насочвайки се отново към центъра на града се блъснало в две дървета на бул. "Найчо Цанов“. Установено било, че зад волана е 25-годишен неправоспособен пловдивчанин, чиято алкохолна проба отчела над 0,9 промила. Той и 19-годишният му спътник от Първомай са отведени за едно денонощие във Второ РУ. Образувано е бързо производство по чл. 270, ал.1 от НК. Материалите са докладвани в районната прокуратура.

Виж коментарите (9)

Още по темата (1):
26.07.2022 Помните го! Неправоспособен, пиян и дрогиран прегази полицай в Пловдив, казаха присъдата!
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).